FC Ripensia a învins-o și ea pe Național Sebiș în Plopi. Paul...

FC Ripensia a învins-o și ea pe Național Sebiș în Plopi. Paul Codrea a folosit două sisteme de joc

0
DISTRIBUIȚI

Formației arădene din Liga a III-a nu-i priește cartierul de la periferia Timișoarei. După eșecul cu ASU Poli, Național Sebiș a revenit pe terenul din Plopi, unde a pierdut de această dată cu FC Ripensia, cealaltă divizionară secundă de pe Bega. Rămas în roș-galben, senegalezul Ndiaye Mediop a adus practic victoria gazdelor, scor 2-1, printr-o dublă semnată în prima repriză.

Paul Codrea pare să aibă dreptate când spune că rămânerea lui Mediop e cel mai bun ”transfer” al Ripensiei în această iarnă. Atacantul care a cochetat cu o mutare în prima ligă, o ”promovare” pe care probabil o merita, a marcat azi singurele goluri ale lui ”Ripi” pe terenul Tricoului.


Reușitele senegalezului au venit în minutele 39 și 41. Ambele în urma unor faze fixe. Sebișul a replicat o singură dată, în partea secundă, prin Dragoș Săulescu.

Tehnicianul bănățenilor a folosit două garnituri și două sisteme de joc diferite pe reprize. În prima parte a fost un 4-4-2 clasic, în timp ce în partea a doua, Codrea a optat pentru un 4-3-3 mai ”modern”. Adrian Popa e o absență importantă în continuare, căpitanul Ripensiei fiind afectat la începutul anului de varicelă. În echipa timișoreană nu a mai apărut Mădălin Livan, mijlocașul testat în această lună nu intră în planurile roș-galbenilor. De asemenea nici atacantul Alex Rus nu a fost reținut. Codrea urmează să stabilească în această săptămână lotul pe care se va baza în mare parte în primăvară.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Vlădia, M. Toma, Apro, C. Toma – L. Tudor, Mînecan, Zurbagiu, Ungureanu – Golda, Mediop (prima repriză). D. Munteanu – Semeniuc, Burdeț, Horcea, An. Popescu – Stoi, Bobină, Z. Radu – Neamțu, Matiș, Dumiter (repriza secundă). Au mai intrat: Cluci și Codrean. Antrenor: Paul Codrea.

Național Sebiș: I. Poiană (46 DFagău) – Poștoarcă (70 Deliman), Basic (46 Pîslaru), Dumitrache, Siminic (70 Moise) – Pintea (46 Sz. Vereș) Ruță (46 Rugină) – Săulescu, Petculescu (70 Susan), Tătulea (70 Cl. Vereș) – Mărgărit. Antrenor: Călin Cojocaru.

Următorul amical al roș-galbenilor va fi cu un adversar teoretic mai puternic. Sâmbătă are loc testul cu UTA, stabilit de la ora 12.00, la Șiria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.