Rochii de mireasă cu flori 3D, oglinda pentru selfie și barul sărat,...

Rochii de mireasă cu flori 3D, oglinda pentru selfie și barul sărat, trendurile în materie de nunți în 2018, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1180426362">

Îndrăgostiții din vestul țării care și-au propus să-și jure iubire veșnică în anul 2018 au început să se pregătească din timp pentru acest moment de neuitat. În acest sfârșit de săptămână, cele două târguri de nunți organizate la Casa Tineretului și la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara au fost luate cu asalt de mii de curioși să afle care sunt ultimele trenduri în materie de nunți. Iar expozanții au venit cu oferte din cele mai diversificate.

Timișorencele trebuie să știe că în acest an nu se poartă rochiile de mireasă albe, ci nude, piersică sau rose. O rochie de mireasă într-o astfel de culoare, cu dantelă și flori 3D poate ajunge să coste și 8.000 de lei.

“Anul acesta se poartă foarte mult nuanțele de nude, rose, piersică. Se poartă dantela tip macrame, dantela clasică, cu aplicații de pietricele, paiete, trenele și fustele detașabile. Se poartă mai ales cele tip prințesă, clasice, dar și tip sirenă, care scot în evidență formele. Cea mai scumpă rochie costă 8.000 de lei, este doar din dantelă, cu flori 3D, care se poartă anul acesta foarte mult”, ne-a declarat Delia Ana, reprezentantul unei firme producătoare de rochii de mireasă din Timișoara.

De asemenea, în acest an, viitorii miri care doresc să fie în trend pot alege nu doar un candy bar sau unul cu brânzeturi, ci chiar un bar sărat, de unde invitații pot servi chipsuri, popcorn sau alune.

“Salty bar a fost foarte dorit în anul 2017, sperăm să fie și în acest an. Este încărcat cu chestii sărate, lucruri de care avem nevoie la o nuntă care este foarte dulce și lumea mai exagerează cu dulcegăriile. Și atunci am ales pentru mirii noștri să venim cu o masă de candy bar transformat în salty bar, sau un bar de chestii sărate, cu alune, covrigei, smochine, fructe, chipsuri, popcorn“, ne-a explicat Titi Lupu, care le oferă viitorilor miri un salty bar.

Totodată, la modă în acest an sunt și selfie-urile realizate în oglindă. Este vorba, de fapt, de o cabină foto ce poate permite încărcarea imaginilor realizate de invitați chiar și pe rețelele de socializare. Pentru închirierea unei astfel de oglinzi care face selfie, cei interesați trebuie să scoată din buzunar între 300 și 500 de euro, pentru patru, respectiv opt ore.

În trend sunt și torturile suspendate, oferite de o cofetărie din Timișoara. De asemenea, viitorii miri pot închiria porumbei albi în ziua nunții, un simbol al veseliei, iar cei care doresc să-i impresioneze pe invitați pot lua lecții pentru dansul mirilor, prețul fiind cuprins între 350 și 550 lei, în funcție de numărul de ședințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.