Șase spectacole cu intrarea gratuită cu elevii Școlii de Arte din Timișoara....

Șase spectacole cu intrarea gratuită cu elevii Școlii de Arte din Timișoara. Vezi programul

0
DISTRIBUIȚI

Peste 200 de cursanți ai Școlii de Arte din Timișoara, cu vârste cuprinse între șase și 60 de ani, vor prezenta în cursul lunilor ianuarie și februarie șase spectacole, care vor avea loc în sala festivă a instituției de pe strada E. Ungureanu.

Primul dintre aceste evenimente este programat în această săptămână, miercuri, 17 ianuarie, de la ora 17.00, când clasele de canto popular ale prof.


Raluca Stanca și prof. Georgiana Necșa vor susține un spectacol folcloric, în 25 ianuarie, de la aceeași oră, clasa de canto popular a prof. Ana Pacatiuș va susține un spectacol dedicat zilei unirii Principatelor iar în 31 ianuarie, ora 17.00, cursanții prof. Carmen Biruescu vor susține, de asemenea, un spectacol folcoric.

În 15 februarie, tot la ora 17.00, va fi prezentat spectacolul clasei de canto popular a prof. Iasmina Iova, în 21 februarie, la aceeași oră, cel susținut de clasa prof. Carmen Popovici Dumbravă, iar în 28 februarie, de la ora 18.00, sala festivă va găzdui un spectacol de divertisment susținut de clasele de canto muzică ușoară a prof. Vanana Ciolac și prof. Marc Antoniu, clasa de balet a prof. Adela Scorobete și clasa de design vestimentar a prof. Gabriela Muscan. Accesul publicului este liber la toate spectacolele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.