SCM Politehnica a câștigat ultimele amicale înaintea duelului cu Dobrogea Sud. Portarii...

SCM Politehnica a câștigat ultimele amicale înaintea duelului cu Dobrogea Sud. Portarii s-au trecut și ei pe lista marcatorilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Handbaliștii alb-violeți au învins de două ori divizionara secundă Știința Bacău în ultimele teste dinaintea restartului campionatului.


SCM Politehnica a câștigat primul joc cu 29-25 iar astăzi diferența dintre cele două a fost mai mare: 38-29. Formația pregătită de Pero Milosevic a rămas astfel neînvinsă în partidele de verificare disputate în această iarnă.

SCM Poli a arătat foarte bine din punct de vedere fizic astăzi. La pauză diferența a fost și mai mare: 23-12. Un joc în care inclusiv portarii Savic și Vîlceanu s-au trecut pe lista marcatorilor, ambii având câte un gol în cont. Ceilalți jucători cu goluri în cont din tabăra gazdelor au fost: Santeiu 8 goluri, Lasica 4, Vuk Milosevic 4, Stefan 4, Fenici 3, Sania 3, Neamtu 3, Krsto Milosevic 2, Marjanovic 2, Paius 1, Cimpan 1 și Uruianu 1. De partea cealaltă, Ionuț Broască, cu 10 goluri, a fost principalul realizator al oaspeților din Moldova.

Alb-violeții, clasați pe locul 2 în Liga Zimbrilor, au disputat patru jocuri amicale. 29-29 cu Dinamo Panciova (Serbia) și 38-23 cu CSM Oradea (D2) sunt celelalte rezultate înregistrate de SCM Politehnica în pregătiri. Miercuri, de la ora 19, timișorenii primesc replica celor de Dobrogea Sud Constanța în etapa a 16-a a campionatului. Dobrogenii ocupă locul 5 și sunt la două puncte distanță de bănățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.