SCM Politehnica începe jocurile oficiale cu un duel tare acasă. Handbaliștii alb-violeți...

SCM Politehnica începe jocurile oficiale cu un duel tare acasă. Handbaliștii alb-violeți vor să-și continue parcursul excelent de la finele lui 2017

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

Handbaliștii timișoreni revin la partidele din Liga Zimbrilor după ce au iernat pe poziția secundă. SCM Politehnica are parte mâine de un meci greu pe teren propriu, ambițioasa Dobrogea Sud Constanța e prima adversară din 2018. Tehnicianul Pero Milosevic așteaptă ca elevii săi să dea totul în teren, așa cum au făcut-o în luna decembrie, când alb-violeții au fost la turație maximă.

SCM Poli a fost neînvinsă în testele iernii iar lotul nu a suferit modificări. Primul joc din noul an nu e însă unul deloc ușor. Timișorenii au remizat pe terenul dobrogenilor în tur iar aceștia vor să răzbune cu siguranță acel pas greșit acasă. Echipa din Constanța e clasată pe locul 5 momentan, la doar două puncte distanță de bănățeni. ”Normal că e un meci dificil când vien o echipă precum Constanța, a câștigat primul trofeu al anului, Supercupa României. Aspiră la câștigarea tuturor competițiilor..


E in Final Four-ul Cupei României, vrea să câștige și în ligă, are antrenor bun și jucători pe măsură. Aspiră la incă un trofeu. Noi vrem să câștigăm. Sezonul acesta am jucat la victorie și acasă și in deplasare. Eu cred în echipa mea. Trebuie să avem multă disciplină. Trebuie să dăm totul in toate fazele jocului. Să continuăm forma de la finele anului, din acele jocuri din decembrie 2017”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Politehnica.

Timișorenii s-au confruntat cu mici probleme medicale la unii jucători, dar ”principalul” lui Poli se așteaptă ca toată lumea să se mobilizeze pentru sosirea celor de la Dobrogea Sud. ”Savic e mai bine in ultimele zile. Unii jucători sunt puțin loviți… Sper ca mâine toți să fie apți. Când vine o echipă importantă trebuie să forțeze toată lumea… Vine o perioadă incărcată de jocuri. E o perioadă dură, precum la finele anului trecut, când am avut multe partide. Mie ca antrenor îmi place să am toți jucătorii la dispoziție”, a mai spus Milosevic.

”Poli a abordat jocurile de pe teren propriu cu incredere. În decembrie am fost fenomenali, nu toată perioada, dar mult jocuri am evoluat foarte bine, sper să continuăm evoluțiile excelente în această primăvară”, a mai precizat tehnicianul.

”Începem cu un meci greu. Constanța e una dintre echipele bune ale campionatului. A câștigat deja un trofeu. Se bate pentru altele. Din punctul nostru de vedere suntem pregătiți. Sper să fim in formă și să câștigăm. Nu am pierdut acasă deloc, sper să o ținem așa până la sfârșit. Clar o să fie un meci greu. Ne dorim să luăm trei puncte și să rămânem in fruntea clasamentului”, a spus și Cristian Fenici, căpitanul lui SCM Poli.

Partida SCM Politehnica Timișoara – Dobrogea Sud Constanța se dispută mâine, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.