SCM Politehnica a remizat cu o formație din Serbia în primul amical...

SCM Politehnica a remizat cu o formație din Serbia în primul amical din 2018. Când e următorul joc de verificare al alb-violeților

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

Clasată pe locul 2 la finele lui 2017, SCM Politehnica a reluat pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Formația pregătită de Pero Milosevic a remizat, scor 29-29, cu Dinamo Panciova în primul test din noul an.


Bănățenii trebuiau să joace în Serbia și cu Steaua Roșie Belgrad, dar acest joc a fost anulat.

Belgrădenii de la Zvezda au acuzat mai multe probleme medicale în cadrul lotului. Prin urmare Poli revine în țară. În jocul cu Dinamo Panciova timișorenii au fost conduși la pauză, cu 18-15. În acest meci alb-violeții au fost lipsiți de aportul internaționailor Fenici, Lasica și Daskaloski, care au fost selecționați la echipele lor naționale. De altfel, căpitanul lui SCM Poli s-a bucurat alături de ”tricolori” după remiza cu Ucraina, rezultat care a consfințit calificarea României la barajul pentru Campionatul Mondial.

Următorul amical al lui SCM Politehnica va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30, în Sala ”Constantin Jude”. Adversarul bănățenilor va fi divizionara secundă CSM Oradea

SCM Politehnica (marcatori): Krsto Milosevic 6 goluri, Alin Șania 5, Milos Orbovic 4, Filip Marjanovic 3, Didi Hrimiuc 3, Flavius Cîmpan 3, Leonard Ștefan 2, Andrei Păiuș 1, Vuk Milosevic 1 și Denis Neamțu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.