SCM Timișoara a pierdut la Arad primul meci din 2018. Americancele au...

SCM Timișoara a pierdut la Arad primul meci din 2018. Americancele au rămas cele mai bune jucătoare din formația lui Mihai Coldea

0
DISTRIBUIȚI

Baschetbalistele de la SCM Timișoara au suferit prima înfrângere a anului pe terenul rivalei din Arad. FCC ICIM CSB s-a impus în fața alb-violetelor, scor 93-80, după un meci pe care l-a dominat în mare parte. Din nou o americancă a fost cea mai bună marcatoare pentru gruparea de pe Bega.

ICIM s-a revanșat pentru eșecul din tur și eliminarea din Cupă suferită cu formația nou promovată din Timișoara.


SCM-ul a început partida în formula: Filip, Ivanchescu, Conwright, Lloyd, Burdgess. Gazdele și-au adjudecat primul sfert cu scorul de 22-20. Până la pauză diferența s-a mărit cu încă nouă puncte; 44-33. Arădencele s-au distanțat și mai mult în cel de-al treilea sfert, încheiat cu un avantaj de 16 puncte (73-57). În fine, timișorencele și-au acontat ultima pătrime (23-20), dar FCC ICIM Arad s-a impus cu 93-80.

Cea mai bună marcatoare a bănățencelor în acest joc a fost Dlesha Lloyd, autoare a nu mai puțin de 29 de puncte. Conwright (18 puncte), Burdgess (9), Brosovszky (7), Stoiedin (7), Kiriienko (7) și R. Filip (3) au fost celelalte marcatoare pentru SCM Timișoara. Principala realizatoare a gazdelor a fost Matea Tavic, cu 27 de puncte.

În urma acestui rezultat ICIM a făcut rocada cu SCM în clasament. Următorul joc al timișorencelor în Liga Națională va fi pe 17 ianuarie, tot în deplasare, la Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.