Efect concret al problemelor financiare de la SCM Timișoara: echipa de baschet...

Efect concret al problemelor financiare de la SCM Timișoara: echipa de baschet feminin a rămas fără coșgheteră

0
DISTRIBUIȚI

Echipele din cadrul SCM Timișoara suferă în continuare din cauza restanțelor financiare. Întârzierea banilor e motivul pentru care formația de baschet feminin din elită a rămas fără cea mai bună jucătoare. Americanca Maegan Conwright, coșghetera CS SCM, a semnat cu o grupare din Rusia.

La finele anului trecut clubul format de autoritățile locale în special pentru rezolvarea situației financiare și legale datora în medie câte două salarii sportivilor. Situația nu s-a remediat în luna ianuarie, în ciuda așteptărilor. Primele plecări preconizate erau de la formația de baschet feminin.


Cea mai bună străină de la SCM Timișoara a și semnat cu altă echipă în noul an. E vorba de Maegan Conwright. ”Clubul nostru a fost nevoit să renunțe la Conwright din pricina dificultăților financiare prin care trece în această perioadă”, se arată pe pagina echipei SCM Timișoara. Conwright avea medii de 20 de puncte înscrise pe meci, (264 de puncte în 13 partide). Ea deține și recordul de puncte înscrise într-o partidă din actuala ediție de campionat (32 de puncte).

Recent primarul Nicolae Robu acuza un management defectuos la SCM Timișoara. Mai multe voci din cadrul clubului se plânge însă de faptul că Primăria s-a concentrat pe alte probleme și astfel banii promiși au întârziat la clubul autorităților. De asemenea, Dușan Filipaș, vicepreședintele Saracens (rugby), a vorbit despre faptul că în SCM sunt prea multe echipe și că acestea ar trebuie să-și gestioneze altfel pașii.

Sportiv, majoritatea cluburilor din SCM au rezultate bune în acest sezon. În special la baschet masculin și handbal, unde echipa se află pe locul 2. Echipa de baschet feminin CS SCM Timișoara ocupă momentan locul 8 în Liga Națională.

SCM Timișoara joacă sâmbătă, de la ora 20.00, pe terenul formației Sirius Tg. Mureș. ”Echipa din Târgu Mureș este foarte periculoasă mai ales pe teren propriu. Avem și noi probleme de lot, dar fetele s-au pregătit bine și mergem la Mureș cu gândul la victorie”, a declarat Mihai Coldea, antrenorul lui CS SCM Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.