Se caută director pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Cine se...

Se caută director pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Cine se poate înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare spital de cardiologie din vestul țării are nevoie de un nou manager. La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, postul de director al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara a fost scos la concurs.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției medicale, dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până la data de 22 ianuarie.


Concursul se desfășoară în două etape. Astfel, în data de 23 ianuarie are loc etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care este o etapă eliminatorie, iar în data de 6 februarie, se desfășoară etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management.

La concurs pot participa persoane fizice care cunosc limba română, sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, au cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată, care nu au fost condamnate, sunt apte medical și nu au împlinit vârsta standard de pensionare.

Dosarele de înscriere pot fi depuse la sediul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara până la data de 22 ianuarie, ora 14.00. Mai multe informații despre concurs sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.