Se construiește cel mai mare depozit de carburanți din vestul României. Ce...

Se construiește cel mai mare depozit de carburanți din vestul României. Ce sumă de bani va fi investită

0
DISTRIBUIȚI

depozit carburant

Cel mai mare depozit de carburanți din vestul țării va fi realizat la Arad. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Gheorghe Falcă, care spune că deja au început lucrările. Investiția, care se ridică la peste 18 milioane de euro, este a companiei OMV Petrom.

“Este vorba despre o investiție de peste 18 milioane de euro, care va face din Arad un «hub» pe calea ferată, pe transport, cât şi pe logistică, marfa fiind combustibilul.


Aceasta înseamnă că pentru industriile care consumă mult combustibil, Aradul va deveni un oraş foarte atractiv”, a declarat Gheorghe Falcă.

În paralel, Primăria Arad a făcut paşi importanţi în ceea ce priveşte realizarea legăturii rutiere între strada Cometei şi centura de Nord a municipiului, în apropierea căreia va fi realizat depozitul de carburanți și unde se dorește dezvoltarea unei zone industriale. În acest moment este în desfăşurare procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor, pentru care municipalitatea a alocat peste șapte milioane de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 5 februarie 2018.

„Strada va fi finalizată în termen util atât pentru OMV Petrom cât și pentru oamenii din zonă. Odată amenjată, această legătură rutieră va genera dezvoltarea unei noi zone industriale la marginea oraşului şi va determina limitarea traficului greu în Micălaca și în Grădiște”, a mai precizat primarul Gheorghe Falcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.