Şeful CJ Timiş intervine în conflictul Craina – Ionac de la Spitalul...

Şeful CJ Timiş intervine în conflictul Craina – Ionac de la Spitalul Judeţean din Timișoara. Ce le cere medicilor

1
DISTRIBUIȚI

Săptămâna care a trecut a stat sub semnul scandalului. Managerul Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, și șeful Secției de Chiurgie vasculară, medicul Mihai Ionac, s-au războit pe Facebook, dar și prin comunicate și conferințe de presă. Ca principal finanțator al Spitalului Județean Timișoara, Consiliul Județean Timiș a intervenit în conflictul dintre cei doi medici. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a discutat astăzi cu cei doi doctori. Concluziile întâlnirii au fost rezumate într-un comunicat al departamentul de comunicare din CJ Timiș.

„Având în vedere recenta situație neplăcută apărută în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență «Pius Brânzeu» din Timișoara, astăzi am avut o discuție cu managerul acestei unități spitalicești, Prof.


Dr. Marius Craina și cu șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, Prof. Dr. Mihai Ionac. În acest context, le-am pus în vedere că au o responsabilitate directă în ceea ce privește percepția publică asupra acestei instituții medicale de prestigiu din județul nostru. În urma discuției avute, am constatat că acest scandal a luat o altă dimensiune în presă, în condițiile în care disensiunile au apărut în urma unor probleme de comunicare între șeful clinicii de Chirurgie Vasculară și ceilalți angajați. Am speranța că acest conflict se încheie prin reluarea comunicării și încercarea rezolvării problemelor în mod intern, nu în mod public, pe rețelele de socializare sau în mass-media. Aceste neînțelegeri nu reflectă imaginea Spitalului Clinic Județean de Urgență «Pius Brânzeu» din Timișoara. Le-am recomandat să se concentreze pe activitatea profesională, pe îmbunătățirea actului medicat acordat pacienților și pe o bună colaborare, în beneficiul pacienților și al tuturor celor care zi de zi lucrează în cadrul Spitalului Clinic Județean. I-am asigurat de sprijinul meu personal și al Consiliului Județean Timiș, care și în acest an va aloca sume importante de bani pentru investiții în clădirile acestei unități spitalicești”, a transmis Călin Dobra, președintele CJT.

1 COMENTARIU

  1. Acest conflict se va stinge atunci cand Parchetul Tribunalului Timișoara isi va face datoria. Dosarul lui iinac e deschis de 4 ani si finalizat de cel putin 1 an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.