Șeful consilierilor județeni PNL, numit director general adjunct al societății de transport...

Șeful consilierilor județeni PNL, numit director general adjunct al societății de transport din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Nicolae Bitea (dreapta) în timp ce aranja panglica la Pasajul Jiul înainte de deschiderea oficială

Liderul consilierilor județeni ai PNL Timiș, Nicolae Bitea, a fost numit director general adjunct al fostei regii de transport în comun din Timișoara, transformată din 1 ianuarie în Societatea de Transport Public Timișoara.


Bitea a fost ales în consiliul de administrație al RATT după expirarea mandatelor foștilor membri.

Înainte de fuziunea dintre PNL și PDL, Bitea a fost liderul tinerilor democrat-liberali din județ și s-a remarcat prin faptul că la mitingurile pentru susținerea lui Traian Băsescu s-a ocupat de dirijarea scandărilor. În ultima perioadă, Bitea a fost extrem de apropiat de primarul Nicolae Robu, la deschiderea oficială a pasajului Jiul, acesta remarcându-se prin grija a arătat-o ca panglica să fie pregătită pentru tăiere.

Bitea a declarat că ”am o experiență de șapte ani în cadrul DRDP Timișoara unde am ocupat diverse funcții de conducere, de la șef birou până la director comercial. Am venit cu încredere în cadrul STPT. Am găsit un colectiv minunat, oameni dedicați muncii lor chiar dacă condițiile actuale nu sunt cele mai îmbucurătoare. Zilele acestea voi primi fișa postului și voi vedea ce atribuții exacte voi avea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.