Senatoarea PNL Alina Gorghiu, ATAC dur la PSD Timiș: „Frică de domnul...

Senatoarea PNL Alina Gorghiu, ATAC dur la PSD Timiș: „Frică de domnul Dragnea, ca la Teleorman”

0
DISTRIBUIȚI

Mesaj clar din partea senatoarei PNL Timiș, Alina Gorghiu, legat de învestirea în funcția de premier a Vioricăi Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru. Fosta șefă a liberalilor a declarat astăzi că PNL va vota împotriva desemnării Vioricăi Dăncilă în funcția de premier.

„Președintele României a avut o misiune extrem de dificilă atunci când a avut de-a face cu PSD. Nu avem cum să nu spunem că în tot anul 2017 a fost singurul factor de stabilitate și de coerență politică, lucru pe care îl văd întânplându-se și în 2018. Din păcate pentru noi, tot anul 2018 era acel an în care nu erau alegeri și care ar trebui valorificat intens de PSD pentru a implementa proiectele cu care s-a angajat în fața electoratului.


Nicio țară nu rezistă la crizele și problemele politice pe care PSD le-a impus anul trecut. Eroarea care se face încercând să se justifice poziția constituțională a președintelui de a se spune că desemnarea doamnei Dăncilă a avut loc pentru că altfel președintele ar fi fost suspendat mi se pare o aberație să știți acest lucru. Cred că PSD a aruncat acest lucru în spațiul public ca pe o amenințare, dar sunt la fel de convinsă că PSD nu își permite să dezamăgească. Procedura de suspendare a președintelui pentru ca în secunda în care ar face acest lucru, ar gira președintelui Klaus Iohannis al doilea mandat”, a declarat Alina Gorghiu.

Senatoarea nu a ratat nici ocazia de a ataca dur PSD Timiș pentru atitudinea din timpul crizei. Acesta a spus că „regret să văd că în Timiș este aceeași frică de domnul Dragnea ca la Teleorman. Mi-ar fi plăcut să văd o poziționare clară din partea PSD Timiș, în această criză internă prin care trece acest partid care duce soarta României nu știm unde. Ar fi fost în mod clar un gest curajos în tabloul clar de lipsă de curaj al acestui partid. Și ar fi avut și argumente PSD Timiș să o facă. Însă văd că se practică la nivelul acestui partid fiiliala Timiș politica struțului, adică se bagă cu capul în nisip crezând că dacă ei nu văd pe nimeni, nici pe dânșii nu îi vede nimeni”, a spus Gorghiu.

Momentan, PSD Timiș este condus în regim de interimat de Călin Dobra, președinte executiv al filialei județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.