Solistul trupei Pragu de Sus, după participarea la semifinala Eurovision de la...

Solistul trupei Pragu de Sus, după participarea la semifinala Eurovision de la Timişoara: „Mă bucur că am cunoscut această familie, dar nu vreau să intru in ea“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1393864666">

Cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision România, desfăşurată aseară la Sala 2 a Teatrului Naţional din Timişoara, a avut parte de recitaluri susţinute de Ricardo Caria, Neda Ukraden, Lavinia Răducanu şi Cargo.

Juriul format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă a avut de ales trei artişti care vor intra în marea finală de la Bucureşti. Aceştia sunt Jukebox feat Bella Santiago (Auzi cum bate), Rafael & Friends (We are one) şi Mihai Trăsitariu (Heaven).

Printre concurenţii acestei semifinale s-au numărat şi timişorenii de la Pragu De Sus, care, cu melodia ”Te voi chema”, au intrat primii în concurs.

„Pentru trupa Pragu’ de Sus, Eurovisionul a fost un prag de care am trecut deja. Asta înseamnă ca nu o să mai revenim într-un astfel de concurs. Experiența a fost una plăcută și uitilă totodată. Am întâlnit, în tot acest amalgam de personaje și artiști minunați, și oameni de televiziune minunati și, cel mai important, foarte multe inimi care au bătut pentru noi. Ne-au copleșit mesajele de susținere și mobilizarea zonei de vest a țării. Le mulțumim tuturor și îi asigurăm că am resimțit din plin căldura lor! Nu comentăm corectitudinea și desfășurarea concursului Eurovision, pentru că asta ar însemna lipsă de profesionalism. Ne-am înscris într-un joc, conștienți fiind că regulile le fac alții. A fost o experință necesară evoluției noastre. Am profitat din plin de expunerea mediatică și de promovarea televizată! Mulțumim echipei și le dorim succes! Am înteles, pe de altă parte, ca noi nu suntem compatibili cu un astfel de show. Oamenii de acolo sunt aceeași, an de an, schimbându-se din concurenți în jurați, din jurați în prezentatori, sau concurând la nesfârșit. Mă bucur că am cunoscut această familie, dar nu vreau să intru in ea. Am minunata familie a publicului meu, noi ăștia, frumoșii nebuni ai marilor orașe, care cântăm pe mese, care rupem pub-urile, care plângem, râdem și ne trăim clipa așa cum numai noi o știm. Și mai am o familie acasă, mai am o scenă, unde când ajung, sunt cel mai calificat om de pe pământ. Ei, care au stat aseară lipiți de televizor și au strigat “haide tata”, trebuie sa știe ca sunt marea finală a vieții mele“, ne-a declarat Călin Bârcean, solistul trupei Pragu De Sus.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.