Stagiune de teatru de pub cu orădenii de la Artemotion, la Timişoara...

Stagiune de teatru de pub cu orădenii de la Artemotion, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-821790163">

Primul teatru independent din Oradea, Artemotion, a început o stagiune de teatru de pub în Timişoara, debutul acesteia desfăşurându-se la The Note Pub, cu spectacolul „Sarumanadecatmaplimbam”, de Mihaela Mihai. Protagoniștii acestui spectacol, actorii orădeni Mirela Niță Lupu și Sebastian Lupu întruchipând un EL obosit și o EA singură – oameni simpli pe lângă care trecem în fiecare zi, în ochii cărora ne uităm preț de o secundă și apoi mergem mai departe – au captat atenția publicului timp de 60 de minute cu o comedie spumoasă și amuzantă.

De-a lungul stagiunilor începute încă din 2009, Teatrul Artemotion se poate mândri cu producții teatrale în premieră națională, cu selecții și premii la diverse festivaluri naționale, cu cronici elogioase ale specialiștilor şi cu transmisiuni pe posturile naţionale de televiziune.

The Note Pub și Teatrul Artemotion din Oradea și-a propus să realizeze pentru spectatorii timișoreni periodic astfel de evenimente teatrale, sub egida noului proiect: „Stagiunea Artemotion”. Următoarea întâlnire de acest fel va avea loc în data de 14 februarie, de la ora 19.00, când spectatorii sunt invitaţi la spectacolul „Buletinista”, o comedie romantică.

Foto: Olariu Iulian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.