Takács Vilkó, o figură binecunoscută a muzicii maghiare, susţine un concert acustic...

Takács Vilkó, o figură binecunoscută a muzicii maghiare, susţine un concert acustic la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Takács Vilkó, o figură binecunoscută a muzicii maghiare, va susţine un concert acustic la Timişoara, evenimentul urmând să se desfăşoare marţi, 30 ianuarie, de la ora 20.00, la Manufactura.

Takács Vilkó este o figură cunoscută a muzicii din Ungaria, fiind chitaristul formaţiei de mare succes Ganxsta Zolee és a Kartel.


De-a lungul anilor, artistul a făcut parte din trupele MEN in the Box (Alice in Chains Tribute), Hollywood Rose (Guns N’ Roses Tribute) sau Action şi a participat la ca şi chitarist de studio la înregistrarea unor albume diverse din ţara vecină. Artistul a scris şi o carte dedicată formaţiei Guns N Roses, apărută sub titlul „A Guns N’ Roses és én – Pisztolytáska és rózsapatron”.

În urmă cu şapte ani, artistul a pus bazele unui proiect numit „Vilkó egy szál gitárral”, care prezintă o latură interesantă a sa. Serile desfăşurate sub acest slogan sunt concentrate pe mai multe teme muzicale printre care se numără Guns n’ Roses, America anilor 60 (Hendrix, Doors, Janis Joplin), muzici de film (în special Tarantino), seri dedicate formaţiilor Tankcsapda, LGT, Die Toten Hosen, Nirvana, sau cele dedicate şlagărelor anilor 90 de la MTV.

Biletele pentru concertul Guitar hero – Vilkó Takács costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.