Tânăr internat la spital, după ce a fost izbit pe trecerea de...

Tânăr internat la spital, după ce a fost izbit pe trecerea de pietoni de un șofer neatent

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a ajuns internat în spital cu răni grave, după ce a fost izbit de o maşină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc aseară, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Arad, potrivit site-ului aradon.ro.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că şoferul de 65 de ani se afla la volanul unui autoturism, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, dinspre strada Eugen Popa, spre Calea Iuliu Maniu, însă nu a oprit la o trecere de pietoni şi a lovit un tânăr de 23 de ani.


Bărbatul traversa corespunzător în momentul când a avut loc accidentul. Şoferul a fost supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind negativă.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad. Medicii au stabilit că tânărul are o fractură de humerus şi una la tibie. „E în curs de investigaţie, dar starea sa este stabilă. Probabil va rămâne internet pe Secţia Ortopedie”, a declarat dr. Mircea Onel, director medical al spitalului, potrivit sursei citate anterior.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.