Thy Veils a lansat un nou videoclip la piesa Night Flights VIDEO

Thy Veils a lansat un nou videoclip la piesa Night Flights VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii de la Thy Veils, aflați într-un permanent flow artistic, au lansat un nou material audio-vizual, redând de această dată atmosfera intensă și energia noilor concerte.

Odată cu producţia celui mai dinamic material din întreaga sa existenţă, grupul prezintă o incursiune în universul cyberpunk, păstrându-şi, totodată, dimensiunea poetică transdimensională.

On Night Flights, single extras de pe albumul Neoradiant, învăluie audiența și o ghidează spre ținuturile redescoperirii extatice de sine, cu ajutorul celor două vocaliste, Manuela Marchiș și Dora Gaitanovici.


Intervențiile lui Petre Ionuțescu, trompetistul grupului, subliniază misterul sunetelor electronice create de Daniel Dorobanțu, liderul trupei.

Atât referințele poetice, cât și cele cromatice, desprinse din contra-cultura cyberpunk, au ca punct de plecare ancorarea într-un prezent continuu și explorarea unei noi dimensiuni: cea Science Fiction; explorare ce se va manifesta şi sub forma unui lungmetraj, ce va fi lansat anul acesta.

Clipul reprezintă un fragment din show-ul din Escape Venue, Timișoara, susținut toamna trecută, și transmite, atât auditiv, cât și vizual, noua experiență de concert pe care trupa o oferă fanilor săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.