Timişorenii de la Within The Nova au lansat un nou videoclip VIDEO

Timişorenii de la Within The Nova au lansat un nou videoclip VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană de metalcore Within The Nova a lansat videoclipul piesei „The Realist”, extrasă de pe viitorul album al trupei intitulat „Infinite Cycles” care urmează să fie lansat prin casa de discuri Dark Alliance Records pe data de 1 Februarie.

„După ce am petrecut ultimul an și jumătate lucrând la producția albumului încercând să-l lansăm pe cont propriu, faptul că am reușit să facem o colaborare cu Dark Alliance Records pe planul acesta este o gură de aer mai mult decât binevenită. Au fost de un ajutor imens atât în realizarea promovării, distribuției albumului, cât și a producției noului videoclip! Clipul aduce, de asemenea, o schimbare de imagine majoră întregii trupe, după cum persoanele care deja ne cunosc pot observa.


De acum încolo, look-ul pe care îl vedeți este o parte importantă din conceptul trupei, un lucru la care lucrăm constant pentru a-l îmbunătăți. Nu putem decât sa ne bucurăm de felul în care merg lucrurile până acum, de asemenea bifând recent o colaborare foarte faină cu agenția de promovare americană High Road Publicity (Combichrist, DOPE, Doyle, Wayne Static sau Warner Bros. Records) căreia îi încredințăm sarcina promovării albumului nostru. Următorul pas în viitorul trupei este evident scoaterea în sine a albumului, precum și planificarea de concerte, care trebuie să recunosc, sunt lucrul pe care îl așteptăm cel mai mult! Abia așteptăm ca lumea să ne asculte creația și să vedem încotro ne duce viitorul”, spune Alex Rizea.

Within the Nova este o trupă înfiinţată în ianuarie 2016 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.

Formaţia îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, heavy metal), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, şi tematici atmosferice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.