Hoţi care au dat lovituri de zeci de mii de euro în...

Hoţi care au dat lovituri de zeci de mii de euro în Timiş, prinşi de poliţişti FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri din Timiş care la sfârşitul anului trecut au dat spargerea într-o casă au fost prinşi de oamenii legii la aproximativ o lună după infracţiunea comisă. Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara i-au identificat pe cei doi hoţi în vârstă de 21 şi 23 de ani ieri, în data de 17 ianuarie.

Tot ieri, poliţiştii au efectuat şi două percheziţii în Remetea Mică, localitatea în care a avut loc furtul, la capătul cărora au confiscat mai multe bunuri ce aparţineau păgubitului. Mai mult, oamenii legii au găsit şi resturi vegetale despre care se bănuieşte că ar fi droguri.

Hoţii au dat spargerea chiar înainte de sărbători, în 19 decembrie. După ce au pătruns prin efracţie în interiorul casei, au furat tot cât au putut să ducă: obiecte de uz casnic şi unelte de lucru şi tâmplărie în valoare de 23.000 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.


Hoţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.