Tineri şi talentaţi: premii pentru membrii formaţiei timişorene Youth Gang FOTO și...

Tineri şi talentaţi: premii pentru membrii formaţiei timişorene Youth Gang FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-771920884">

Deşi au numai 16 ani, membrii formaţiei timişorene Youth Gang se pot mândri cu o serie de distincţii şi aprecieri, cea mai recentă ispravă a lor fiind ocuparea locului doi în cadrul etapei naţionale a concursului Talent Show, care a avut loc la mijlocul lunii trecute, la Râmnicu Vâlcea.

Trupa este formată din Marcela Iovi Melania- chitară, voce, Lucas Budescu – bass şi David Mihai Popa- tobe.

Melania are la activ o participare la preselecţiile concursului X – Factor dar şi câteva premii printre care amintim locul II la festivalul Internaţional Trixie din Bulgaria sau Trofeul categoriei 14-15 ani în cadrul Concursului Național de Interpretare Vocală Kharisma Oradea.

Lucas şi David sunt elevi la Liceul Naţional de Muzică din Timişoara, primul studiind Cornul, iar David, percuţia. Din clasa a V-a aceştia se prezintă la olimpiade unde au avut rezultate remarcabile. David a câstigat premiul doi la concursul naţional Remember Enescu, iar David activează şi ca toboşar în trupa All Friends Band

Formaţia a luat naştere în cadrul şcolii Palestra Training, la atelierul de compoziţie a artistei timişorence Beck Corlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.