Turma se distrează la indigo

Turma se distrează la indigo

0
DISTRIBUIȚI

A existat o vreme în care străinii care ajungeau prin diverse cluburi din Timişoara erau realmente copleşiţi de atmosfera petrecerilor derulate prin diversele cluburi timişorene. Nu mai conteneau să laude felul în care ştim să ne distrăm şi susţineau sus şi tare că „afară“ această efervescenţă a distracţiei a dispărut demult.

Astăzi, tabloul distracţiei timişorene este parcă tras la indigo. Teoretic, faţă de anii trecuţi, avem mult mai multe cluburi, ceea ce înseamnă că oferta a crescut foarte mult. Practic, avem aceeaşi muzică în majoritatea locurilor, iar indivizii care frecventează des asemenea stabilimente se comportă la fel. Fie vară, fie iarnă, lumea „bună“ vine cât mai târziu cu putinţă la club.


Fiţele s-au mai schimbat şi ele cu vremurile, dar sunt omniprezente. De multe ori, ai impresia că o bună parte a celor care poposesc în cluburi sunt obligaţi pur şi simplu să se deplaseze acolo. E un soi de condică de prezenţă la intrare, pe care trebuie s-o semnezi, ca să fii „pe val“. Trebuie să fii văzut în locul X sau Y pentru a demonstra muritorilor de rând că eşti valabil. Trendsetter, carevasăzică.

Locurile astea sunt „echipate“ musai corespunzător cu panouri inscripţionate pentru selfie-uri şi alte cele. Zicala asta cu „multă lume, puţini oameni“ este aplicabilă perfect pentru o bună parte din locurile de distracţie cu pretenţii din Timişoara. Dincolo de „turmă“, există şi oameni care ajung în aceste locuri cu speranţa că se vor distra. Cei care nu comentează că bass-ul e „naşpa“ sau DJ-ul e „varză“. Cei care ar vrea să danseze cu zâmbetul pe buze şi să se distreze într-o atmosferă pozitivă. Din nefericire, tabloul pe care îl văd în aceste locuri îi face să se retragă în linişte. Sau, după caz, să se adapteze „mulţimii“. Din fericire, există şi câteva locuri unde oamenii nu vin doar pentru că e cool să fii „acolo“. Cluburi care încearcă să scape de „turmă“. Care îşi triază lumea prin diverse metode. E greu să cerni locurile faine de celelalte, dar merită efortul. Pentru că odată descoperit un asemenea loc, te distrezi de minune. Asta până când nu află prea mulţi de el. Fiindcă odată ce vorba s-a propagat… năvăleşte turma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.