-17 grade Celsius la Timișoara, în dimineața zilei de Mărțișor. Vestul țării,...

-17 grade Celsius la Timișoara, în dimineața zilei de Mărțișor. Vestul țării, sub cod galben de frig

0
DISTRIBUIȚI

O nouă avertizare de vreme rea a fost emisă, astăzi, de Administrația Națională de Meteorologie. Începând de astăzi, de la ora 11.00, și până în data de 2 martie, ora 20.00, județele Timiș, Caraș-Severin, Arad, Hunedoara și Bihor se află sub cod galben de frig.

Potrivit meteorologilor, în vestul țării, în acest interval vremea va fi deosebit de rece, geroasă în această noapte, cu temperaturi minime cuprinse între -17 și -10 grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, 1 martie, temperaturile maxime vor fi negative și vor fi cuprinse între -7 și -2 grade Celsius.


În noaptea de 1 spre 2 martie, va mai fi ger îndeosebi în Crișana și în zonele depresionare.

Potrivit meteorologilor, în vestul țării va mai ninge în cursul zilei de astăzi, mai însemnat cantitativ în zonele de deal și de munte, unde va continua să se depună strat de zăpadă. Spre seară și în cursul nopții, aria ninsorilor va fi în restrângere.

“Începând din noaptea de joi spre vineri, vor fi precipitații pe arii relativ extinse, la început sub formă de ninsoare, apoi și sub formă de lapoviță și ploaie, care vor depune polei”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

În ceea ce privește Timișoara, meteorologii anunță că astăzi se vor înregistra cel mult -4 grade Celsius și va ninge în prima parte a zilei. În dimineața zilei de 1 martie, în capitala Banatului termometrele vor arăta și -17 grade Celsius. Mâine, de Mărțișor, nu vor fi mai mult de -4 grade Celsius, cu cer în mare parte însorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.