Accident grav în Timiș. Două persoane transportate la spital și mașini distruse...

Accident grav în Timiș. Două persoane transportate la spital și mașini distruse FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un nou accident rutier a avut loc în această după-amiază, pe șoselele din Timiș. Două autoturisme au fost distruse, în timp ce un minor în vârstă de 9 ani și un adult care se aflau într-unul dintre autoturismele implicate în incident au fost transportate la spital.

În coliziunea de pe DJ692, dintre localitățile Sânandrei și Carani, au fost implicate patru persoane, însă doar două dintre ele au necesitat îngrijri medicale. La fața locului s-a intervenit cu o ambulanță SMURD și nouă subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, respectiv o ambulanță SAJ.

UPDATE Accidentul a avut loc din pricina unui tânăr de 20 de ani, alături de care, în mașină, se aflau mama sa în vârstă de 45 de ani, respectiv sora, de 9 ani, ambele transportate la spital în stare conștientă.


Șoferul vinovat se îndrepta dinspre Sânandrei înspre Carani, pe DJ 692, când, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul alunecos, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani, care circula regulementar. „Un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, dinspre Sânandrei înspre Carani, iar la un moment dat nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 37 de ani. În urma accidentului au rezultat două victime, o fetiță de 9 ani și mama acesteia, de 45 de ani, pasageri în autoturismul ce a pătruns pe sens opus, acestea fiind internate în spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.