Accident grav în Timiș. Două mașini implicate, victime multiple UPDATE O fetiță...

Accident grav în Timiș. Două mașini implicate, victime multiple UPDATE O fetiță de 6 ani a murit FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Echipajele de urgență s-au mobilizat îna ceastă seară pe DJ 592, la ieșirea din Buziaș spre Lugoj, unde a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

ISU Timiș a anunțat că la fața locului se intervine două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, două autosanitare SMURD, o autospecială de transport victime multiple, doi ofițeri și 22 de subofițeri și trei ambulanțe SAJ.

Din primele informații, în cele două mașini se aflau cinci persoane, dintre care trei adulți au rămas încarcerați, iar un copil de 6 ani a fost preluat de o ambulanță SAJ în stop cardio-respirator.

Se lucrează încă pentru extragerea victimelor încarcerate, iar traficul este complet blocat.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Într-un autoturism se aflau doi adulți, bărbat şi femeie, încarcerați, iar pe bancheta din spate doi minori, dintre care unul de 6 ani preluat de o ambulanță SAJ în stop cardio respirator, celălalt minor nu prezintă leziuni.


În celălalt autoturism se afla doar şoferul, care a rămas încarcerat.

UPDATE Conform lugojinfo.ro, din primele cercetări efectuate de polițiști rezultă că șoferul unui autoturism care venea dinspre Lugoj ar fi ajuns pe contrasens, unde a izbit în plin un autoturism înmatriculat în județul Caraș-Severin. Din păcate, fetița în vârstă de 6 ani a murit, în ciuda eforturilor echipajelor de urgență. Celelalte victime au fost transportate la spital.

Sursă imagini: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.