Accident în Timiș: zece persoane implicate, o maşină a ajuns în şanţ...

Accident în Timiș: zece persoane implicate, o maşină a ajuns în şanţ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2044329980">

Vremea care îngreunează traficul contribuie simţitor la incidentele care au loc pe şoselele din Timiş în aceste zile. Două autovehicule s-au tamponat azi-dimineaţă, în apropierea fabricii Frigoglass, situată pe DN59, drumul ce leagă Timişoara de Moraviţa, la kilometrul 16.

În urma impactului, microbuzul care avea ataşată o remorcă a ieşit în afara carosabilului. Cealaltă maşină implicată în accident, un Audi, a fost distrus în partea din faţă, lateral stânga. Au fost implicate 10 persoane în tamponare, dintre care doar una a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital.

La faţa locului s-a intervenit din partea Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple (ATPVM), alătrui de 9 subofiţeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.