ACS Poli a adus, de urgență, un fundaș de la Dinamo. Leo...

ACS Poli a adus, de urgență, un fundaș de la Dinamo. Leo Grozavu face și curățenie UPDATE Unde a ajuns un jucător proaspăt achiziționat

2
DISTRIBUIȚI
Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Deși campionatul a reînceput ACS Poli nu a încheiat mutările. Noul antrenor, Leo Grozavu, are nemulțumiri legate inclusiv de campania de transferuri. Timișorenii nu se mai bazează pe noul venit Kayondo și nici pe Cătălin Doman, jucători care vor fi împrumutați în ligile inferioare. În schimb, sosirea lui Maximiliano Oliva, de la Dinamo, acoperă un post cu probleme, cel de fundaș stânga.

Oliva (27 de ani) e o mutare oarecum surprinzătoare a bănățenilor.


Fundașul stânga argentinian a fost luat liber de contract de ”câini” în vara lui 2016. În acest sezon are însă doar nouă jocuri pentru Dinamo în Liga I. Pentru timișoreni el poate fi o achiziție bună. În mod evident Grozavu nu a fost încântat de evoluțiile lui Neagu în defensivă. Noul fundaș stânga a semnat până în vară, cu drept de prelungire. Fost internațional U20, Maxi Oliva a evoluat de-a lungul carierei la River Plate, CA Tigre, Estudiantes, San Martin (Argentina) și Aris Limassol (Cipru).

Interesant e că jucătorul semnase cu Dinamo până în 2018 și avea un salariu deloc modest, 8.000 de euro pe lună.

Kayondo și Doman, out

Foarte probabil Leo Grozavu a fost nevoit să și facă loc unor noi sosiri prin renunțarea la unii jucători. De astăzi ACS Poli nu mai mizează pe Mahadi Kayondo, unul dintre transferurile curioase specifice clubului. Jucătorul din Uganda, proaspăt adus în ianuarie, a plecat în această după-amiază de pe Aeroportul Timișoara cu destinația București. El urmează să fie împrumutat la o echipă din ligile inferioare din zona Capitalei.

Nici Cătălin Doman nu va continua pe Bega, mijlocașul va fi și el cedat sub formă de împrumut, până în vară, în Liga a II-a. Favorite pentru semnătura sa sunt FC Argeș și Dunărea Călărași.

UPDATE Kayondo va juca în această primăvară la Dunărea Călărași, liderul Ligii a II-a, unde va fi sub comanda lui Dan Alexa.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.