Leo Grozavu și-a adus atacant de la Craiova înainte de jocul cu...

Leo Grozavu și-a adus atacant de la Craiova înainte de jocul cu Iași. ACS Poli mai caută întăriri pentru defensivă

0
DISTRIBUIȚI
Mihai Roman (centru) Foto: gsp.ro

ACS Poli Timișoara trece în continuare prin transformări sub comanda lui Leo Grozavu. Noul tehnician a insistat și pentru un atacant central iar acesta a venit. Mihai Roman, de la Craiova, urmează să semneze cu bănățenii până în vară. Duminică, timișorenii primesc replica Iașiului în penultima rundă a sezonului regular.

”După un debut nefericit ne așteaptă din nou o partidă foarte dificilă. Împotriva unei echipe care a obținut maximum in două etape. Cunoaștem forța Iașiului. Am încredere în băieți, începem să ne cunoaștem de la zi la zi. E nevoie de timp, dar asta nu crează un alibi. Încercăm să introducem o echipă care să facă față adversarului”, a declarat Leo Grozavu despre jocul cu Iași.

La timișoreni se anunță un 11 diferit pentru meciul de duminică. Mai ales că sub comanda noului antrenor au avut loc schimbări notabile în lot. ”Mai mult ca sigur sunt jucători care vor intra, jucători noi. În aceste două-trei săptămâni e nevoie să-i cunosc cât mai bine pentru play out. Nu neapărat că facem experimente, dar și evoluția lor îi recomandă”, a mai spus Grozavu.

După Max Oliva, timișorenii l-au luat și pe atacantul Mihai Roman (25 de ani).


Jucătorul Craiovei nu are gol marcat în acest sezon, dar are trei assist-uri în cont în 17 meciuri de Liga I. El a evoluat în sezonul trecut în Olanda, la Nijmegen și vine la ACS Poli sub formă de împrumut până în vară.

”Sper să se rezolve, am ințeles că e in Timișoara Mihai Roman de la Craiova. Normal că eu l-am dorit, împreună cu conducerea, ei au rolul important, am vorbit cu domnul Rotaru. La Esteban Ciacchieri probabil vom renunța. El venea tot sub formă de împrumut. dar sunt mai multe neînțelegeri”, a precizat Grozavu.

Acesta a adăugat că bănățenii ar mai putea lua jucători până la finalul perioadei de transferuri. ”Sunt jucători noi, trebuie să prindă ritmul de joc. Și Roman vine de la o echipă care se bate sus, dar nu prea a jucat în ultimul timp. Va trebui să-l încadrăm în sistemul nostru de joc. E greu să iei un jucător care are și ritm… Până luni seara mai căutăm un fundaș central. În ultimul timp am fost în legătură cu mulți agenți, jucători, dar nu am găsit soluția. Am mai avea nevoie și de un fundaș lateral. Nici numeric nu suntem mulți. Jucătorii liberi sunt de obicei pe dinafară, fără pregătire, e greu să te ajute”, a conchis Leo Grozavu.

Doman a călcat pe bec

”Principalul” a explicat și de ce a renunțat la jucători care se aflau deja la Timișoara. Cristian Bocșan a fost cedat la Ripensia iar Cătălin Doman la Călărași. Ultimul a avut o ieșire nesportivă la antrenament. ”Bocșan mi-am dorit să evolueze meci de meci undeva. Era greu să putem să-l introducem dată fiind situația echipei. La Doman a fost o problemă disciplinară. E greu să mai facem achiziții. Mă interesează jucători care pot ajuta. A fost o problemă la antrenament, nu vreau să dezvolt subiectul. L-am tratat ca atare. Îmi pare rău, dar indiferent cum se numește el, fără o disciplină nu putem face nimic. Nu avem cum să reușim altfel, am consierat că e mai bine așa”, a explicat Leo Grozavu.

Tehnicianul a dezvăluit că ugandezul prezentat ca o achiziție la Timișoara nu avea nici măcar semnat cu ACS Poli. ”E un jucător tânăr, cu calități, dar mai bine joacă undeva… să capete experiență. Nu contează că l-a adus domnul Opria, nu eram eu  antrenor, eu iau deciziile pentru echipă nu pentru mine”, a conchis Grozavu. Africanul va fi cedat tot în B, poate chiar la Călărași.

Partida ACS Poli – Poli Iași se dispută duminică, la ora 18.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.