ACS Poli a învins Ghiroda în amicalul comandat de Leo Grozavu. Timișorenii...

ACS Poli a învins Ghiroda în amicalul comandat de Leo Grozavu. Timișorenii au testat un atacant care poate fi luat de la o colegă din Liga I FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Deși au mai jucat cu divizionara C din Ghiroda în această iarnă, ACS Poli a disputat încă un amical la cererea noului antrenor. Leo Grozavu a vrut să-și cunoască mai bine elevii, a introdus mai mulți tineri pe parcurs, dar l-a testat și pe argentinianul Esteban Ciacchieri. Atacantul care aparține de FC Botoșani până în vară a marcat golul egalizator în meciul de astăzi, încheiat cu scorul de 2-1 pentru formația de primă ligă.

ACS Ghiroda a fost din nou adversarul timișorenilor. Deși formația care s-a despărțit rapid de Ilie Rotariu a avut rezultate proaste în teste, tocmai cu ACS Poli a înregistrat înfrângeri la limită. Astăzi, pe arena ”Electrica”, divizionara C a deschis scorul în minutul 15 prin Dincă, unul dintre tinerii cedați de echipa de Liga I la Ghiroda. Noul sosit Ciacchieri a egalat pentru ACS Poli cu un șut din careu. Scorul pauzei și totodată al partidei a fost stabilit de Bocșan, cu o lovitură de cap.

În partea secundă Leo Grozavu a mai apelat la un trialist, sârbul Grulovic, dar care nu a corespuns cerințelor. De asemenea au fost introduși mai mulți juniori din propria pepinieră. Inclusiv Harald Fridrich, care e împrumutat la Lugoj, tot în C, și mijlocașul Adrian Holovcici (18 ani), care provine de la Reșița. Acesta a fost adus în club de Nelu Ibric, antrenorul din Caransebeș care a preluat o grupă de copii la ACS Poli.

ACS Poli: Smaranda – Ciucur (72 Cochințu), Khubutia (72 Holovcici), Bocşan (46 Grulovic*), Şeroni (46 Fridrich) – Zaluschi, Enescu (63 L. Oprea) – Munteanu (46 Kayondo), Bîrnoi, Velcotă (76 Buga) – Ciacchieri (ex-Botoşani).

ACS Ghiroda: M. Gakos – M. Semeniuc, Al. Lazăr, Gavriluță, Ciobanu – Dincă, C-tin Popa, Mancaș, Hoțca – Totic, Neamțu. Au mai intrat: Darius Pop, Mașniță, Saizu și Berivoiescu.

Esteban Chiacchieri

Leo Grozavu: ”Nu știu cât de mult ne poate ajuta”

Antrenorul Leo Grozavu a recunoscut că nu-și cunoaște încă foarte bine toți elevii.


Tocmai de aceea a mai dorit un test. ”E nevoie de o cunoaștere cât mai rapidă a jucătorilor. Se vede că sunt multe probleme, sunt și lucruri bune, un antrenament bun per total”, a punctat tehnicianul.

Astăzi a fost văzut la treabă un nou atacant, chiar ce-i lipsea și lui Popa la Timișoara. Situația lui Esteban Chiacchieri (26 de ani) nu e încă clară. Atacantul nu are cifre extraordinare în Moldova. În 11 jocuri, 411 minute bifate, nu a marcat niciun gol. ”Azi a fost doar un amical, nu avem nici foarte mult timp la dispoziție să ne facem o idee. Există un risc, dar în anumite momente trebuie să o facem. L-am dorit, nu știu cât de mult ne poate ajuta în momentul de față. Nici el nu e 100%, zilele acestea vom lua o decizie… Avem câțiva tineri care o să crească, avem nevoie de tineri cu potențial, unii mai trebuie să lucreze… Esteban ar veni împrumut de la Botoșani. Am văzut niște calități bune la el. În momentul acesta avem nevoie de un atacant cu altfel de calități, dar nu știm dacă mai găsim altul”, a conchis Leo Grozavu. Interesant e că Chiacchieri e împrumutat și de FC Botoșani de la clubul chilian Rangers de Talca.

ACS Poli joacă duminică pe teren propriu cu Poli Iași, în penultima rundă a sezonului regular.

1 COMENTARIU

  1. Pentru talmes-balmesul asta nu Popa e de vina ci clubul care crede ca se poate juca fotbal fara atacant, ca doar nu vrea sa ma convinga ca Popovici sau chiar Draghici sint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.