Leo Grozavu, încântat de primul rezultat pozitiv cu ACS Poli: ”Sunt primele...

Leo Grozavu, încântat de primul rezultat pozitiv cu ACS Poli: ”Sunt primele puncte pierdute de Craiova acasă”. Ce spune despre lupta din play out

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Pentru prima dată în jocurile oficiale din 2018 ACS Poli nu a cedat. Pentru Leo Grozavu remiza de la Craiova a fost prima reușită după trei ”încercări”. Tehnicianul se bucură de asemenea că echipa sa e prima care i-a blocat pe olteni pe noul ”Ion Oblemenco” și consideră că acest 1-1 îi poate ajuta psihic pe elevii săi în ultima parte a sezonului: play out-ul.

”Băieții merită felicitați că au consumat multă energie. Nu e mare lucru acest punct, dar e dătător de speranțe mai ales că în ultimele partide nu am reușit nimic. Am avut și șansă. Sunt primele lor puncte pierdute pe teren propriu. Vreau să-i mulțumesc și domnului Dinu Gheorghe pentru mobilizare: a spus că nu supărăm pe nimeni. Astăzi am luptat, e un punct de plecare.


În fotbal niciodată nu ai câștigat dinainte, așa cum nu pierzi dinainte. Echipele mele luptă, se bat, sigur, uneori cu mai puține reușite, dar e imposibil să nu apară și rezultatele. Au fost două goluri frumoase marcat de un fost și un actual jucător de-al meu”, a declarat Leo Grozavu pentru Digisport.

Tehnicianul lui ACS Poli consideră că CSU se poate bate la titlu în acest sezon. ”Am văzut o atmosferă frumoasă la Craiova, asta trebuie să însemne campionatul României”, a mai spus Grozavu.

Pentru bănățeni mai urmează 14 jocuri, cele din play out pentru supraviețuirea în elită. ”Va fi un campionat foarte disputat, majoritatea echipelor sunt asemănătoare ca valoare. E greu să-ți faci calcule, trebuie să câștigi puncte, sunt 45 puse în joc. Rămâne să demonstrăm, în momentul de față, ținând cont de situație ăsta e obiectivul realist: menținerea în prima ligă”, a conchis Leo Grozavu.

Foto: Gabriel Brezeanu

Mangia: ”Nu e un rezultat rău”

Tehnicianul italian al Craiovei (foto, dreapta) a surprins prin câteva declarații oferite în limba engleză. ”Eu felicit în primul rând echipa pentru acest sezon regular. Nu știu dacă cineva crede că nu e bun rezultatul, eu cred că e bun. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la play-off. Ce nu mi-a plăcut e că vreau să jucăm mai mult. Cred că doar 42 de minute s-a jucat astăzi efectiv. Nu știu nici cine preferă un asemenea gazon… Cred că a fost cel mai prost de la începutul sezonului”, a spus Devis Mangia pentru aceeași sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.