Leo Grozavu, start nefericit pe banca lui ACS Poli: ”Am făcut multe...

Leo Grozavu, start nefericit pe banca lui ACS Poli: ”Am făcut multe greșeli”. Noul tehnician a ajuns la concluzia lui Popa într-o anumită privință

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ACS Poli Timișoara a fost învinsă cu 3-2 pe teren propriu de FC Voluntari la primul joc cu Leo Grozavu pe banca tehnică. Noul tehnician recunoaște numeroasele erori din jocul elevilor săi dar rămâne optimist. În ceea ce privește transferurile noul ”principal” admite acum că echipei i-ar prinde bine câteva întăriri.

”Când pierzi jocul nu ai cum să nu fii decât nefericit. Am făcut multe greșeli, e foarte greu să câștigi când pierzi aproape orice duel. S-a văzut că Voluntariul e o echipă foarte bine articulată. Eu încă încerc să cunosc jucătorii. Am încercat să surprind, dar e greu, mergem înainte. Chiar am crezut, la pauză le-am spus că nu pierdem azi, am fost încrezător că întoarcem rezultatul. Din păcate au fost greșeli, cum am luat gol pe contraatac e o copilărie…”, a declarat Leo Grozavu pentru Digisport.

Tehnicianul a explicat și alegerea lui Sebastian Velcotă în postura de căpitan al echipei: ”Încercăm să-i încurajăm pe toți, într-un viitor apropiat se va impune Velcotă pentru că are calități, s-a văzut azi că nu a avut trac”.

Pentru timișoreni urmează un nou meci acasă, dar care se anunță deja o misiunea dificilă, pe ”Dan Păltinișanu” urmează să vină Poli Iași, echipă aflată într-o formă superioară.


Leo Grozavu spune că echipa sa trebuie să se concentreze de acum înainte pe ”mini-campionatul” pentru supraviețuire. ”La cum am arătat azi orice partidă e dificilă, și azi dacă am fi câștigat 2-1 nu conta decât atitudinea din teren sau chiar norocul, în momentul de față important pentru noi e să ne gândim la play out”, a mai spus Grozavu pentru aceeași sursă.

Dacă la prezentare spunea că nu poate să ceară conducerii transferuri, Grozavu a ajuns să fie pe aceeași lungime cu Ionuț Popa, doar că noul antrenor a văzut mai clar lipsuri în apărare: ”E dificil, nu poți să mai iei jucători liberi care să te ajute, cu toate că la ce am arătat azi ar fi nevoie de întăriri, am arătat slăbiciuni, în special în linia de fund”.

Cu 26 de puncte din 24 de jocuri și aflată pe locul 10, ACS Poli nu mai poate ajunge nici matematic în zona play-off.

Claudiu Niculescu: ”Trebuia să închidem jocul din prima repriză. Și el mi-a stricat debutul”

Antrenorul Voluntariului era mulțumit de victoria obținută la Timișoara, nu și de anumite particularități din jocul elevilor săi. ”A fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest an. La cum a arătat jocul trebuia să-l închidem încă de la pauză. A fost un meci cu de toate. Mie nu mi-a plăcut cum s-au desfășurat lucrurile de pe teren. Ratările mari ne pot costa data viitoare… Dacă am fi marcat toate ocaziile ar fi fost un scor fluviu, ceea ce poate nu era correct. Sunt supărat de începutul reprizei secunde. Pentru că le-am spus la pauză că vor veni cu toate gurile de tun. E cel mai bun meci al lui Bălan… Important e că am depășit șocul de etapa trecută”, a spus Claudiu Niculescu pentru aceeași sursă.

Ex-dinamovistul și-a amintit că și Leo Grozavu i-a stricat debutul său la Voluntari: ”Mă gândeam că i-am stricat debutul lui Leo, la fel cum el mi l-a stricat mie când era la Botoșani mi-a dat trei la primul meu meci la Voluntari. Eu cred că va face lucruri bune. L-am felicitate înainte de meci că a preluat Timișoara”.

1 COMENTARIU

  1. gaurile din aparare sint evidente, si asta nu de azi sai ieri. in atac nu avem pe nimeni, suturile pe poarta au fost clar sub cele a ilfovenilor si atacam in 2 max 3 oameni, care mai pierd 80% din dueluri. e greu sa cistigi asa. poate stie birlica cum se poate cistiga astfel, ca el vede echipa asta pe locul 8 cel putin. vin timpuri grele, inbracati-va gros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.