Leo Grozavu a mai dat un jucător afară înainte de eșecul cu...

Leo Grozavu a mai dat un jucător afară înainte de eșecul cu Poli Iași. Tehnicianul lui ACS Poli, despre jocul cu moldovenii: ”E tragicomic cum am arătat”

3
DISTRIBUIȚI
Alin Șeroni. Foto: Adrian Pîclișan

Noul antrenor al lui ACS Poli și-a continuat ”curățenia”. La finele jocului pierdut pe teren propriu cu Poli Iași, Leo Grozavu a dezvăluit că motivul pentru care Alin Șeroni a absentat se datorează greșelilor fundașului, drept pentru care el a fost pus destul de direct ”pe liber”.

”Din punctul meu de vedere am arătat iar lacune în zona centrală, e greu să faci fotbal de calitate când fundația e crăpată. Trebuie să ai o apărare bine organizată. La prima acțiune am primit gol pe zona centrală, fără ca adversarul să facă nu știu ce. Sigur, a doua repriză, cu improvizații, parcă ne-am exprimat altfel, dar și atunci au fost greșeli. Am avut câteva acțiuni reușite, să ne legăm măcar de acestea pentru viitor. E greu să joci fără fundaș central. Și meciul trecut cu mari carențe. E greu să înveți fotbal in prima ligă. Le-am spus, fără să acuz, trebuie să ai jucători de primă ligă”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul a explicat absența lui Alin Șeroni din lot. Fundașul central a fost exclus după meciul precedent, Grozavu a acuzat și atitudinea jucătorului care e liber să-și caute o nouă echipă. ”Șeroni a făcut multe greșeli la jocul trecut și la antrenamente la fel, fără concentrare. Doresc să rămânem cu jucători care să joace … care vor să facă ceva. Eu nu dau afară, jucătorii se identifică prin randament. Azi a fost altă comedie. Vom rămâne cu jucătorii care pot să facă față nivelului la care vrem să ajungem (…) Am avut o discuție lămuritoare înainte de jocul cu Voluntari, prin atitudine, cum înțelege, ce mi-a arătat în continuare, că nu e implicat 100% poate e mai bine și pentru el să-și caute un loc mai bun… Nu s-a născut Șeroni la Timișoara în prima ligă.


Cu Doman a fost același lucru, am solicitat ca toată lumea să fie conectată, nu avem voie să facem greșeli voluntare, una e eroare la meci, alta e indisciplina, care nu are legătură cu profesionalismul. Variante sunt unde să meargă. Și noi sperăm să mai facem ceva până se încheie perioada”, a spus Grozavu.

Alin Șeroni se alătură astfel lui Doman și Kayondo, jucători care de asemenea nu au mai fost acceptați în lot de noul tehnician.

ACS Poli nu a renunțat la posibilitatea de a se mai întări în condițiile date, dar timpul nu ține cu bănățenii, perioada de transferuri se încheie mâine. ”Eu sunt așa, un pompier, am venit într-un moment în care nu pot să fac multe lucruri. Am încercat, majoritatea care credeam că pot să ne ajute ne-au refuzat, alții nu au putut să vină. La cum am arătat Cânu e indispensabil, sper să se pună pe picioare. E tragicomic cum am arătat”, a precizat tehnicianul.

ACS Poli riscă să înceapă play out-ul cu 13 puncte, la doar o victorie/înfrângere distanță de zona roșie. ”Luăm in calcul și ce se poate întâmpla. Echipa e destul de jos din toate punctele de vedere. Ce să se întâmple la Craiova, o minune? … Eu cred că vom reuși în cele din urmă. Mai mult ce pot să spun, mi-am asumat. Dacă am intrat în horă trebuie să jucăm. Eu sper ca toată lumea care e implicată la Timișoara să facem toate eforturile pentru a redresa situația. Nimănui nu-i convine să-și păteze imaginea cu o retrogradare… Nu cedez, în anumite momente am arătat că avem potențial. Va trebui să fiu optimist”, a conchis Leo Grozavu.

Iașiul, în cărți pentru play-off

Prin acest succes moldovenii ocupă momentan loc de play-off, dar pot fi depășiți de Dinamo și Viitorul. ”E o victorie muncită, meritată, care ne dă speranțe că putem fi în play-off. Dacă in miniretur eram ultimii ca șanse acum putem fi acolo. Am demonstrat că putem să batem Steaua, Dinamo, putem bate Astra, putem pune probleme echipelor puternice. Am avut 2-0, puteam face 3-0. Am primit un gol și am avut emoții pe final. A fost un teren greu și nu e ușor pt niciun jucător să evolueze”, a spus Flavius Stoican, ”principalul” lui CSM Poli.

”Ne-am făcut calcule, am încercat ca jucatorii să fie concentrați doar pe joc. O să fim atenți și la celelalte rezultate, am pus presiune pe toate care joacă. Acestea își doreau să pierdem. Am jucători care vor să joace în play-off. A fost impresia că putem câștiga cu ușurință, dar e o echipă care poate evolua la un nivel mult mai mare. Îl cunosc pe Leo Grozavu știu că le cere să joace fotbal, dar e nevoie de timp, încă de acum am văzut lucruri frumoase”, a conchis Stoican.

ACS Poli joacă pe terenul Craiovei ultimul meci din sezonul regulare, partidă programată vineri, de la ora 20.45.

3 COMENTARII

  1. ardelenii astia cind sosesc la Timisoara se timpesc de tot, asa cum a fost si marele Sabau, cel mai prost antrenor care a antrenat echipa asta. sa-l dai afara pe Seroni ca nu-ti place, il cred, Seronii e un golan si jumatate care a fost spintecat de citeva ori pentru echipa asta si de asta avem nevoie, e o greseala mare. l-am pierdut pe Stojici un jucator de tip „evitarea retrogradarii” si acum pe Seroni. cred ca Grozav va termina ca idiotul ala de Grigoras cu meciuri de 0-5 si 0-4 pe banda rulanta. ma intreb cit de „concentrati” si „profesionisti” vor fi jucatorii. e incredibil tipul asta! cine draq l-a adus, se crede la Boto?

  2. toti moldovenii distrug tot ce mai e prin timisoara furati cat puteti si aiai e, valabil si pt cei din sud via redactia pressalert care stiu ei ce si cum merge treaba prin oras pt cine da banu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.