Încă o seară tristă pe ”Dan Păltinișanu”. ACS Poli a pierdut acasă...

Încă o seară tristă pe ”Dan Păltinișanu”. ACS Poli a pierdut acasă și cu Poli Iași GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ACS Poli nu se regăsește nici sub comanda noului antrenor. Timișorenii au suferit al doilea eșec consecutiv acasă sub comanda lui Leo Grozavu. De această dată beneficiara jocului modest prestat de gazde a fost CSM Poli Iași. Moldovenii s-au impus cu 2-1 și au speranțe reale la play-off.

Modificările din primul 11 puteau da de gândit. Leo Grozavu poate începuse să-și cunoască echipa, dar jucătorii par să nu mai știe ce vor în teren. Cu Alin Șeroni trimis să se pregătească singur, noul tehnician a fost determinat să facă prima schimbare după jumătate de oră. Chiar un fundaș central, Khubutia, a fost înlocuit cu Enescu, dar Artean a trecut în defensivă căci pe bancă nu mai era niciun stoper. Până în acel moment ACS Poli expediase un singur șut pe spațiul porții adverse și tabela indica deja un scor urât acasă: 0-2.

La fel ca Voluntariul, Poli Iași a deschis destul de repede scorul pe ”Marele oval”, rămas acum pe un sfert inaccesibil. În minutul 11 Artean greșește o pasă și de aici se declanșează un contraatac necruțător. Qaka l-a lansat pe Platini, care a plasat balonul pe lângă Straton, ieșit la 16 metri în întâmpinare. Peste trei minute Cristea a trimis cu capul peste poartă. Singura șansă notabilă a gazdelor a venit printr-un șut de la distanță al lui Bîrnoi, respins în lateral de Rusu. Lucrurile au luat o turnură urâtă în minutul 26. Zaharia centrează, Platini e blocat, dar mingea sare la vulpoiul Cristea, care nu iartă din șapte metri.

Partea secundă nu părea să aducă schimbarea mult dorită în jocul gazdelor. Revenit în echipă Alex Munteanu și-a încercat arma, șuturile de la distanță, dar nu a găsit ținta, nici în minutul 58 și nici în 62. Mai mult, Cristea a fost aproape de 3-0 între aceste faze, dar balonul a ocolit stâlpul din stânga lui Straton.


O mică speranță s-a reaprins în minutul 87, destul de târziu însă. Mihai Roman a fost faultat de Frăsinescu în careu și Vașvari a transformat pentru 1-2.

ACS Poli rămâne pe locul 10 în Liga I, dar ajunge la nouă meciuri la rând fără victorie și are doar eșecuri înregistrate în 2018. Deplasarea la Craiova se anunță de asemenea foarte grea.

ACS Poli Timișoara: Straton – Ciucur, Khubutia (32 Enescu), Melinte, Oliva – Artean (cpt.), Vașvari – Al. Munteanu, Bîrnoi, Popovici (81 Croitoru) – Drăghici (60 M. Roman). Pe bancă: Smaranda – Velcotă, B. Străuț, Zaluschi. Antrenor: Leo Grozavu.

CSM Poli Iași: D. Rusu – Bosoi, Mihalache (76 Jagodinskis), Frăsinescu, Panțîru – Qaka, Cioinac – Platini (86 Gavrilă), Jo Santos, Zaharia – An. Cristea (60 S. Cisse). Pe bancă: Kelava – Mendes, Chelaru, Mihăescu, Jagodinskis. Antrenor: Flavius Stoican.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.