Acțiune de donare de sânge într-un mall din Timișoara. Cine poate face...

Acțiune de donare de sânge într-un mall din Timișoara. Cine poate face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din Timișoara care doresc să contribuie la salvarea unei vieți pot dona sânge nu doar la Centrul de Transfuzii Sanguine. În perioada 26 – 27 februarie, echipe medicale ale centrului vor fi în Shopping City Timișoara, pregătite să recolteze sânge de la oamenii inimoși. Acțiunea are loc în cadrul proiectului “Viață din sângele meu”, inițiată în acest an de profesorul de înot Dani Sîrbu.

“Direcționarea populației înspre fapte bune nu trebuie să se sfârșească nici în luna iubirii. Astfel, în perioada 26 -27 februarie, cei care vin la Shopping City Timișoara pot salva vieți cu propriul sânge. De la 08.00 la ora 13.00, lângă casele de marcat Carrefour (aproape de magazinul Noriel), echipe medicale specializate de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara sunt pregătite să se implice alături de eroii donatori în acordarea șansei la viață.


Schimbarea a început cu primul donator și continuă cu toți cei care vor fi acolo să susțină viața”, a transmis Dani Sîrbu.

Timişorenii care vor să doneze sânge trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 62 de ani, femeile, o greutate minimă de 55 de kilograme, iar bărbaţii, de 65 de kilograme. În schimbul celor 450 de mililitri de sânge donat, cei care trec pragul Centrului de Transfuzii Sanguine primesc șapte bonuri de masă, de nouă lei fiecare, o reducere de 50% la abonamentul RATT pe o lună, analize gratuite şi o zi liberă de la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.