Care este punctul slab al șefului CJ Timiș, Călin Dobra

Care este punctul slab al șefului CJ Timiș, Călin Dobra

1
DISTRIBUIȚI

Secretarul executiv al PSD Timiș, Adrian Negoiță, invitat aseară la emisiunea PRESSALERT LIVE, și-a exprimat public părerea despre Călin Dobra, șeful său direct atât ca președinte al CJ Timiș, cât și ca lider al filialei județene a partidului.

Șeful de cabinet al președintelui CJ Timiș crede că Dobra ar trebui să fie mai dur în activitățile sale administrative și în viața politică. „Orice om are puncte slabe. E prea bun ca om. Ar trebui să fie puțin mai dur. Dar noi de aceea suntem acolo, să anulăm punctele slabe”, a declarat Adrian Negoiță, la PRESSALERT LIVE.

Recent, Călin Dobra a anunțat restructurări în unele filiale din județ, unde spune că lucrurile nu merg cum ar trebui.


„La nivel de talpă a partidului, lucrările nu au stat rău niciodată”, a fost de părere Negoiță, care a spus că i se pare normală susținerea arătată față de Sorin Grindeanu în județ. „Nu știu cât de înjurat sau nu a fost Dragnea. Însă cred că am face oricând la fel, să-l susținem pe Grindeanu. Era normală atitudinea”, a admis Adrian Negoiță.

Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a dat garanții că Sala Polivalentă se va construi în cele din urmă. „Călin Dobra nu prea face bule. Mai rar, o să vă convingeți. Sper să intre lucrurile în normal în ceea ce privește relaționarea organizației Timiș cu Bucureștiul. Cred că se vor așeza lucrurile. În istoria județului, indiferent de coloratura politică, am fost vitregiți de bani de la centru. Sala se va face, vor fi alocați și bani. Anul acesta probabil va fi faza de proiectare și își va urma pașii mai departe. Primăria a recunoscut că nu avea acel teren degrevat de sarcini. Acum mai se vine cu unele teorii”, a declarat Adrian Negoiță, Secretarul executiv al PSD Timiș.

1 COMENTARIU

  1. La CJ Timis nu se vede nimic in urma lor, nici un proiect mai marisor realizat, cu fonduri proprii sau cu fonduri europene. Nimic. Ma intreb pentru ce isi iau salariile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.