Adrian Negoiță, reacție la propunerea primarului Robu în privința parcării supraetajate: „Poate...

Adrian Negoiță, reacție la propunerea primarului Robu în privința parcării supraetajate: „Poate să-și ia cele trei etaje și să le ducă unde e necesar” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

semnalizare rutiera

Nicolae Robu a lansat noi atacuri la adresa Consiliului Județean Timiș, despre care a spus că este deficitar la capitolul investițiilor. Din punctul de vedere al primarului Timișoarei, CJ Timiș nu are capacitatea de a realiza obiective de mare anvergură.

Mai mult, acesta a și spus că Primăria Timișoara se oferă să adauge alte trei etaje la parcarea din centrul orașului, dacă îi permite regimul de înălțime. „Îi transmitem că poate să ia cele trei etaje și să le ducă într-un cartier unde e necesar.


Din studii, nu prea poți să faci cu 10 etaje. Au fost discuții, proiecte mai vechi, care se reactualizează, intră în discuția specialiștilor”, a menționat Adrian Negoiță, șeful de cabinet al președintelui CJ Timiș, prezent la emisiunea PRESSALERT LIVE.

În ceea ce privește bugetul Consiliului Județean Timiș, după ce s-au așezat la masa negocierilor, aleșii PNL nu s-au opus. „Negocierile au fost făcute în cerere, cerere în baza unui dialog, au solicitat o întrevedere, a fost o echipă, au discutat cu președintele CJ Timiș și cu echipa tehnică și de expert, și-au exprimat o serie de doleanțe legate de proiecte. Și-au susținut anumite proiecte. Au fost normale, civilizate. Așa se va întâmpla la fel și la consiliul local. Și noi vom merge cu doleanțele noastre, când se va vota pe plan local bugetul”, crede Adrian Negoiță.

Secretarul executiv al PSD Timiș, Adrian Negoiță, este convins că lucrurile vor sta la fel și când va fi votat bugetul pe partea locală. „Noi am solicitat, după ce își termină dânsul bugetul, vom face același lucruri și vom vedea dacă au prins toate lucrurile necesare. Nu e vorba de negocieri, putem veni cu doleanțele cetățenilor care nu au ajuns la urechile aparatului tehnic”, a menționat Adrian Negoiță.

2 COMENTARII

  1. Si ăștia de la Consiliul Județean au aceeași mentalitate de țărani proști ca și Robu.
    In toată lumea se caută descurajarea traficului auto în zonele centrale ale orașelor, una din metode fiind eliminarea locurilor de parcare din aceste locuri, ăștia vor să facă o parcare exact în centrul orașului, încurajând astfel traficul auto în zona centrală, exact invers decât spun specialiștii în urbanism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.