UVT Agroland, învinsă în trei seturi de revelația europeană Volei Alba Blaj....

UVT Agroland, învinsă în trei seturi de revelația europeană Volei Alba Blaj. Timișorencele se pregătesc de play-off

0
DISTRIBUIȚI
Foto: volei-timisoara.ro

Formația timișoreană de volei feminin din elită a încheiat sezonul regular cu o înfrângere în fața campioanei. UVT Agroland TimișoaraVolei Alba Blaj s-a încheiat cu scorul de 3-0 la seturi în favoarea formației ardelene, care a făcut senzație în acest sezon de Champions League. Elevele lui Bogdan Paul vor debutat din primul an în play-off-ul Diviziei A1.

Timișorencele au făcut azi două seturi bune în fața campioane. Primul s-a încheiat la limită, 23-25 pentru gruparea din județul Alba. Cel de-al doilea a început excelent pentru Bacșiș și compania, care au condus cu 8-1, dar în cele din urmă tot adversara și-a adjudecat și acest set: 17-25. Setul 3 a fost câștigat mai clar de vizitatoare, considerate de fapt gazde în ”Olimpia” prin schimbarea ordinii de disputare a jocului tur cu cel retur.


S-a încheiat 13-25 cu un final care a adus însă cel mai lung schimb de mingi, dar și jucătoare mai tinere pe teren în tabăra lui ”Agro”.

”Ca să poți să câștigi în fața unei echipe precum cea din Blaj e bine să te rezumi să nu joci bine doar în anumite momente. Am avut momente de joc foarte bune, dar și momente în care am jucat poate cel mai prost volei din acest sezon. Nu e normal să avem fluctuații așa de mari. Am fost combativi în primele două seturi, am avut atitudine, e încurajator pentru play-off. Pe de altă parte trebuie să înțelgem că trebuie să facem mai mult. Probabil vom trage niște concluzii zilele următoare din punct de vedere tehnic și ne vom apuca din nou de lucru la fel de încrezători”, a declarat Bogdan Paul. UVT Agroland Timișoara a încheiat sezonul regular pe locul 5, cu 35 de puncte. Meciurile din zona locurilor 1-6 vor începe în weekendul următor.

”Am realizat un lucru mare prin calificarea în primele șase din Europa, e un succes pentru toți oamenii care iubesc voleiul în România. Știam că meciul va fi greu, victoria cu echipa din Polonia ne-a costat o jucătoare, Marina Vujovic. Primul set a fost greu, la fel și începutul sfertului 2, cu probleme la preluare, dar le-am rezolvat și cred că am meritat victoria cu 3-0. Felicitări pentru echipa Agroland, a reușit în primul an să ajungă în play-off”, a spus Darko Zakoc, tehnicianul lui Volei Alba Blaj. Campioana României a reușit o performanță rară săptămâna aceasta prin calificarea în primele șase formații de volei feminin de pe continent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.