Amendă uriașă pentru șoferul unui BMW care a parcat în piața Sfântul...

Amendă uriașă pentru șoferul unui BMW care a parcat în piața Sfântul Gheorghe

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali anunță o adevărată tendință a parcărilor cu tupeu pe locuri interzise la Timișoara, precizând că au amendat nu mai puțin de 529 de conducători auto, în ultima lună.


452 de sancțiuni au fost aplicate pentru oprire sau staționare, iar 77 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis.

„Printre cei sancționați se află și conducătorul unui autoturism marca BMW care a fost surprins zilele trecute în mai multe fotografii de un timișorean staționând în zona Piața Sfântul Gheorghe. Este vorba despre un conducător auto în vârstă de 29 de ani, din Timișoara, care a fost sancționat cu amendă de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, deoarece a staționat în zona restricționată prin indicatoare rutiere”, a informat Poliția Locală.

Cetățenii pot sesiza astfel de situații la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 „Polițiștii locali acționează permanent în zona centrală a municipiului, dar sprijinul populației este binevenit atunci când sunt observate situații care contravin normelor legale. Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 se ridică de la 290 la 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, oprire respectiv staționare”,a
mai informat Poliția Locală.

1 COMENTARIU

  1. Nu e asa localilor.V-am sesizat doua situatii. In una ati zis ca nu sunt clare pozele,desi numai pt voi nu erau clare,si in alta, dupa o luna mi-ati comunicat ca…nu mai aveti imaginile pe faimoasele camere…sunteti inutili.Dupa O LUNA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.