Artiştii Timişoarei s-au adunat pentru un eveniment caritabil la care a cântat...

Artiştii Timişoarei s-au adunat pentru un eveniment caritabil la care a cântat și primarul Robu UPDATE Câți bani s-au strâns FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Muzicienii timişoreni s-au adunat luni seara în Piaţa Sfântu Ghoerghe în cadrul unui concert caritabil care şi-a propus să strângă fonduri pentru Mircea Parasca, unul dintre artiştii stradali ai oraşului nostru.

Trubadurul Mircea Parasca suferă de o boală autoimună, riscând să îi fie amputate picioarele iar „adunarea“ din această seară a fost organizată în semn de solidaritate, din dorinţa de a motiva publicul să vină în ajutorul îndrăgitului artist printr-o donație. Fondurile au fost strânse în două cutii special amenajate la faţa locului, iar evenimentul a fost organizat de Primăria Timişoarei şi Casa de Cultură.

Pe scena amenajată la faţa locului au cântat Corul Facultăţii de Teologie, Adrian Câmpean, Sudden Feel, Ladiszlau Meszaros, Ilie Stepan şi Horia Crişovan, Robert Hergane, George Leonard, The Phantastic Four, Corul de copii de la Liceul Waldorf, Pseudonym, Vest Phoenix Cover, Emanoil Constantin, Peregrinii şi Vedic.

Foto: Virgil Simonescu

Printre momentele inedite ale spectacolului din această seară s-a numărat recitalul susţinut de Gerorge Leonard la ţambal, un artist stradal din Bucureşti care se află temporar în oraşul nostru, recitalul susţinut de maeştrii chitării Ilie Stepan şi Horea Crişovan şi mini – recitalul plin de emoţii şi aplauze din partea spectatorilor realizat de copii de la Liceul Waldorf.

Primarul Nicolae Robu şi-a făcut apariţia la acest eveniment şi a povestit despre cum l-a cunoscut pe trubadurul Mircea Parasca şi a cântat la chitară, alături de membrii trupei Vest Phoenix Cover, piesa „În umbra marelui urs“.

UPDATE Organizatorii ne-au transmis că în urma concertului din această seară, în cele două urne amplasate la faţa locului s-au strâns 4.955,60 lei şi 10 euro.


Acţiunea de ajutorare continuă, iar cei care doresc sa faca donaţii pentru Mircea Parasca, pot depune banii in urmatorul cont: RO05BRDE360SV30080313600.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.