ASU Politehnica și CSM Reșița, fără gol într-un amical cu nervi. Un...

ASU Politehnica și CSM Reșița, fără gol într-un amical cu nervi. Un jucător al alb-violeților a avut nevoie de ambulanță FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Planurile ”Băieților în ghete” nu au decurs așa cum trebuie astăzi. ASU Politehnica a trebuit să joace pe ”sintetic” testul cu CSM Școlar Reșița din cauza vremii și riscă să piardă un jucător pentru startul sezonului. Raul Krausz s-a accidentat în remiza, scor 0-0, cu divizionara C din Caraș. Pentru mijlocaș s-a chemat o ambulanță. Jocul a fost presărat cu mai multe momente tensionate cauzate și de un arbitraj slab.

Prima repriză a fost cu mai multe ocazii, dar gazdele nu au reușit să fructifice din careu prin Poparadu ori Sorescu. Cel din urmă putea deschide scorul înaintea pauzei după ce a scăpat aproape singur cu portarul în banda dreaptă. Din păcate jocul a avut și câteva momente mai puțin plăcute. Bogdan Andone a fost un car de nervi la adresa arbitrului Balaj Elisei. Tehnicianul a acuzat inclusiv penalty-uri neacordate și a avut un limbaj mai puțin fairplay la adresa acestuia, comunicând elevilor săi să fie ”agresivi” cu ”centralul”. După zece minute din partea secundă Krausz a rămas la pământ cu mari dureri după o ciocnire cu un adversar. Se pare că mijlocașului gazdelor i-au fost afectate coastele. El s-a ridicat în cele din urmă și a putut merge pe propriile picioare către ambulanța SMURD apelată de către stafful timișorean.

Reșița s-a prezentat la Baza 2 cu o echipă solidă, care a abordat meciul ca unul oficial mai ales în ceea ce privește defensiva. În partea secundă ambele formații au făcut mai multe schimbări spre final, dar nu au mai apărut și ocaziile importante. Mai mull, Giuricici a izbucnit la adresa unui adversar și ar fi fost eliminat pentru gestul său într-un meci oficial. Nici oaspeții nu s-au lăsat mai prejos, Lusamba a fost lovit fără balon iar ”brigada” a părut din nou depășită. În altă ordine de idei Andone a mai debutat un puști din generația 2003. Azi i-a venit rândul lui Denis Radu să joace la echipa mare a alb-violeților.

Următorele jocuri amicale ale lui ASU Poli vor fi miercuri, 7 februarie, cu CSM Lugoj, și joi, 8 februarie, cu Cetate Deva.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Scutaru, Taub – Poparadu, Krausz, Ignea – Sorescu, Plămadă, Predescu. Au mai intrat: Borbei – Lusamba, Giuricici, Bilia, Schieb, Lazea, Ghinescu, Coadă, Teut, Denis Radu, Gașpar. Antrenor: Bogdan Andone.

CSM Școlar Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Podină, Liuba – Bărbulescu, Breșneni, Copaci, Manole – Ene, Staicu. Au mai intrat: Petruț – Negoescu, Puțanu, Vădrariu, Marius Mustețea, Marian Mustețea, Jula, Nemanja Bursac, Vlada Topic, Burciu.


Antrenor: Florin Nofitovici.

Bogdan Andone ar mai vrea întăriri

Tehnicianul Bogdan Andone a admis astăzi că și-ar mai dori transferuri, dar situația financiară ar împiedica acest lucru. ASU Poli l-a curtat și pe Daniel Florea (ex-UTA). Interesant e că Alex Bădăuță, vârf la care s-a renunțat, a apărut azi în echipa Ripensiei folosită cu arădenii.

”Din păcate nu am reușit să jucăm pe iarbă, a trebuit să protejăm terenul nostru. Din păcate Krausz are mari probleme, să vedem care e starea lui, sper să nu-l fi pierdut pentru o perioadă lungă. Și ceilalți jucători au acuzat dureri din cauza terenului. Încercăm să ne acomodăm… A fost un test util, bun, din păcate nu am reușit să ne fructificăm ocaziile create. Am rămas cu aceeași meteahnă… Și la capitolul penalty-uri, cred că am avut vreo trei, …asta e, poate se vor întoarce în retur. Nici nu mai vreau să comentez nimic de arbitrajul de azi. Au fost câteva faze de neînțeles. Facem două antrenamente pe zi, e o presiune… Știți bine unde ne aflăm, care sunt condițiile, care e bugetul, nu vreau să spun mai multe. În afară de 13-14 jucători de bază, restul lotului… avem mai multe așteptări de la ei, trebuie să crească lângă echipă. Normal că avem nevoie de întăriri”, a declarat Bogdan Andone.

Oaspeții nu l-au avut azi pe Daniel Oprița pe bancă, tehnicianul are dureri la spate și a rămas acasă. CSM Școlar a testat azi doi jucători sârbi, dar doar fundașul Nemanja Bursac are șanse să rămână la cărășeni. ”Suntem mulțumiți, am jucat cu o echipă foarte bună de Liga a II-a, o știm de foarte mult. Am jucat contra ei și cu Juventus București. Ne-a interesat să ieșim fără accidentări. Am încercat să jucăm fără faulturi, suntem atenți la durități. Intrăm în cantonament de luni, sâmbăta viitoare jucăm cu UTA. Sper să fim pregătiți la începutul campionatului. Rămâne să vorbesc cu Daniel, pe Nemanja îl mai vedem săptămâna aceasta, la celălalt renunțăm”, a spus Florin Nofitovici, ”secundul” Reșiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.