BAC 2018 Elev din Timiș, eliminat din proba orală la Limba Engleză...

BAC 2018 Elev din Timiș, eliminat din proba orală la Limba Engleză după ce a încercat să copieze. Cum a fost prins

0
DISTRIBUIȚI

Liceenii susțin, în această săptămână, ultima probă orală din cadrul examenului de Bacalaureat – evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Inspectoratul Școlar Timiș anunță că, în prima zi a probei, a fost înregistrat și un incident.

Un elev care a dat BAC-ul la Liceul “Traian Vuia” din Făget a fost eliminat din sala de examen după ce a fost prins cu telefonul mobil asupra lui, la proba orală la Limba Engleză.


Liceanul care a încercat să fraudeze “examenul maturității” nu se va mai putea prezenta la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

Vă reamintim că, săptămâna trecută, alți doi elevi din județul Timiș care au susținut proba orală la Limba Română au fost eliminați din examen pentru că au intrat cu telefoanele mobile în săli.

ISJ Timiș comunică faptul că la evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională s-au înscris 3.762 de candidați, dintre care s-au prezentat, astăzi, 3.694 de candidați. Cei mai mulți liceeni susțin BAC-ul la Limba Engleză – 3.453, Limba Franceză – 214, Limba Italiană – 38, Limba Germană – 30, și Limba Spaniolă – 27.

Ultima probă orală a examenului de Bacalaureat continuă și mâine.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.