Nici BC SCM Timișoara nu a avut probleme cu slăbita BC Mureș....

Nici BC SCM Timișoara nu a avut probleme cu slăbita BC Mureș. ”Leii” au înscris puncte cu toți jucătorii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși (arhivă)

La doar două zile de la înfrângerea categorică suferită în fața Timbei, gruparea din Ardeal, altădată o forță a campionatului, a capitulat și în fața ”Leilor din Banat”. BC SCM Timișoara s-a impus cu 112-72 (66-29) în duelul cu ”umbra” BC Mureș Târgu Mureș, grupare care suferă financiar și care astfel a fost nevoită să renunțe la mai mulți jucători de valoare.

BC SCM Timișoara a abordat serios jocul cu mureșenii și Costescu a apelat în primul 5 la: T.


Gheorghe, Mijajlovic, Jeremic, Komatina și Diaz. Pe parchet oaspeții au părut că s-au prezentat de complezență. 9-35 a fost scorul primului sfert. Diferența avea doar să crească în continuare iar la pauză antrenorul gazdelor, care i-a urmărit pe ”tigrii” și în jocul cu Timba, s-a convins că putea miza pe mai multe rezerve. Prin urmare Georgian Păun, tinerii Penciu, Tohătan sau Morițchi au prins mai mult ”game time”. Ultima pătrime s-a reluat de la un scor care arăta deja umilitor pentru o fostă forță a Ligii: 47-93. Cele zece minute au fost abordate mai relaxat de gazde, care au depășit cu lejeritate 100.

Palidă consolare pentru oaspeți, cel mai bun marcator al jocului a fost David Rosenfeld, autor a 23 de puncte pentru BC Mureș Tg. Mureș. Marcatorii lui BC SCM Timișoara au fost practic toți jucătorii din lotul de meci: G. Păun (18 puncte), Tohătan (13), Jeremic (13), Burdgess (12), Komatina (11), Popa Calotă (7), Mijajlovic (5), Drăgușin (5), Penciu (4), T. Gheorghe (3) și Morițchi (3).

BC SCM Timișoara înregistrează un record de 11 victorii cu 5 eșecuri în acest sezon. Pentru ”lei” urmează turneul F8 al Cupei României, duminică, 11 februarie, în sferturi alb-violeții întâlnesc Sibiul la Sf. Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.