”Urșii”, excursie în Covasna: BC Timba a părăsit Cupa după un eșec...

”Urșii”, excursie în Covasna: BC Timba a părăsit Cupa după un eșec sever cu Steaua. Dan Ionescu a folosit doar șapte jucători

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

BC Timba Timișoara a fost carne de tun pentru CSM Steaua în meciul din Final Eight-ul Cupei României. Bucureștenii au avut inițiativa încă din primele minute și s-au distanțat sigur spre victorie încă din prima repriză. Pentru conformitate tabela a arătat scorul 55-103 la final.


Antrenorul galben-negrilor a ținut doi străini permanent în teren deși pe foaia de joc au fost înscrise zece nume în total.

Galben-negrii nu au părut convinși de o minune în Cupă nici în primele secunde ale partidei. Steliștii au condus autoritar încă din primul sfert, unul încheiat cu scorul de 11-32. Diferența a crescut până la 37 de puncte înainte de pauză. 28-60 e scorul de la care s-a reluat a treia pătrime. Nici repriza secundă nu a adus nimic nou în jocul ”urșilor”. Dumic și Ostojic au fost păstrați toată partida în teren, asta deși pe bancă se mai aflau Boloni, Kovacevic și Naylor. Acești jucători nici nu au efectuat încălzirea. Doar românii s-au schimbat între ei, în Cupă existând și obligativitatea de a avea doi jucători autohtoni în permanență pe parchet.

Cel mai bun marcator și omul meciului a fost desemnat stelistul Dragan Zekovic, autor a 16 puncte. Pentru Timba au marcat: Lazăr (12 puncte), Ostojic (10), Dumic (11), Reljic (8), Medgyesi (3) și Balmuș (4).

Mâine, de la ora 17.15, joacă și cealaltă formație timișoreană, BC SCM întâlnește Sibiul pentru un loc în semifinale. Turneul F8 se desfășoară la Sf. Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.