BC Timba Timișoara a rămas inferioară Sibiului. ”Urșii” nu au putut să...

BC Timba Timișoara a rămas inferioară Sibiului. ”Urșii” nu au putut să lege victoriile

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Numărul de succese consecutive ale galben-negrilor s-a oprit la cifra doi. După victoriile cu Dinamo și BC Mureș, BC Timba avea totuși șansa a doua cu mai puternica CSU Sibiu. Ardelenii au învins fără probleme, scor 111-86 (56-45), în ciuda revenirii de formă arătate de ”urși” în ultima perioadă.

În primul cinci al oaspeților s-a regăsit și Bogdan Popescu, plecat nu tocmai în mod fericit de la Timba.


Ex-timișoreanului i s-a strigat și numele pe parcursul jocului de către galeria ardelenilor. În prima repriză ”urșii”, care au început în formula: Medgyesi, Lazăr, Kovacevic, Naylor și Dumic, au încercat să ”țină” aproape de adversar. 35-25 a fost scorul primului sfert, în care sibienii au vrut să preia deja ostilitățile. Oaspeții s-au ”dus” apoi la +16, dar la pauză tabela indica încă un oarecare pericol pentru victoria clară ce avea să se contureze mai târziu. Cele 11 puncte avantaj au devenit însă curând 18 (63-81) în sfertul 3 iar înaintea ultimei pătrimi lucrurile s-au clarificat în mare parte. 67-85 era scorul cu zece minute rămase pe ceas. Diferența a crescut pentru CSU la +27, ambele echipe au jucat finalul cu garda jos.

Pentru al doilea meci la rând cel mai bun marcator al Timbei a fost Mario Lazăr, autor a 25 de puncte. Pentru gazde au mai punctat: Naylor (15 puncte), Ostojic (12), Medgyesi (10), Balmuș (7), Pierce (7), Kovacevic (6) și Dumic (4). Tyler Laser, cu 18 puncte, a fost cel mai bun realizator al Sibiului.

BC Timba rămâne astfel cu patru victorii stagionale și se pregătește acum pentru Final 8-ul Cupei României de la Sf. Gheorghe. ”Urșii” au clar șansa a doua și cu Steaua în duelul programat sâmbăta viitoare, de la ora 20.00. Sibiul va înfrunta o zi mai târziu chiar BC SCM Timișoara, tot în sferturile competiției K.O.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.