Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean, despre scandalul dintre primarii răzvrătiți și Nicolae Robu:...

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean, despre scandalul dintre primarii răzvrătiți și Nicolae Robu: „Ludovic Orban a promis că în diverse organizații se va ocupa personal de lucruri” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Tensiunile dintre Nicolae Robu și grupul primarilor liberali din Timiș în fruntea cărora se află edilii din Deta și Sânnicolau Mare, Petru Roman, și, respectiv, Dănuț Groza, sunt departe de a fi stinse. Grupul răzvrătiților acuză tabăra lui Robu de acțiuni sinucigașe pentru partid, iar consensul din interiorul filialei pare a fi mai departe ca niciodată.

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, aseară, deputatul Ben-Oni Ardelean nu a exclus o implicare directă a liderului PNL, Ludovic Orban. „Am văzut astfel de conflicte foarte mari, de nereconciliat, însă în care s-au găsit soluții la final. Vă spun ca și informație că Ludovic Orban a promis că în diverse organizații se va ocupa personal de lucrurile respective”, a dezvăluit Ben-Oni Ardelean, aflat în studioul HDV.

Analistul politic Radu Nicosevici, președintele al Academiei de Advocacy, prezent, de asemenea, în studioul HDV, i s-a adresat direct deputatului PNL, spunându-i că: „cred că ar trebui să vă implicați într-un asemenea conflict.


Timișul e un fief liberal, iar dumneavoastră aveți calități precum diplomație sau tact”.

Ben-Oni Ardelean susține pe de altă parte, că se raportează diferit asupra problemei. „Sunt un om al păcii, încerc să fiu echilibrat. Eu cred că trebuie detensionată chestiunea. A escaladat și a ajuns într-un punct aparent care nu poate fi negociat. Cred că se poate ajunge la un acord”, a explicat Ben-Oni Ardelean. Deputatul PNL de Timiș își aduce aminte momentul în care a izbucnit conflictul dintre tabăra lui Nicolae Robu și cea a primarilor. „Eram în sală, acum ceva timp, în urmă cu un an și jumătate. O parte dintre primari a ieșit din sediu și s-au plasat la terasă. Robu a făcut un gest pe care l-am apreciat. A mers la primari, a încercat să discute, să-i calmeze. Nu l-am văzut pe Robu să spună că va continua ședința, să fie excluși primarii. I-am explicat lui Robu pașii care trebuie făcuți ca să nu se ajungă la acel conflict”, a rememorat Ben-Oni Ardelean.

2 COMENTARII

  1. imberbul politician ben oni ardelano, se implica in pacificarea filialei penele timis?
    mai intai sa treaca testul MORALITATII personale !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.