Bombă de 50 de kilograme, de pe vremea celui de-al Doilea Război...

Bombă de 50 de kilograme, de pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial, găsită într-un oraș din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: aradon.ro.

Muncitorii unui centru de colectare fier vechi din Arad au avut parte de o surpriză, ieri. O bombă de 50 de kilograme și un proiectil exploziv de calibrul 152 mm, care provin din al Doilea Război Mondial, au fost descoperite ieri, în jurul orei 12.30, potrivit aradon.ro.

Locul descoperirii este situat în zona fostului CAP Bujac din Arad. La fața locului s-a deplasat echipajul pirotehnic din cadrul ISU Arad. „Echipa pirotehnică din cadrul ISU ARAD, condusă de locotenent Adelin Avramescu, s-a deplasat în zona fostului CAP Bujac, pentru a ridica două elemente de muniție rămase neexplodate din cel de-al Doilea Război Mondial. Muniția a fost găsită la un centru de colectare a fierului vechi. La fața locului pirotehniștii au găsit o bombă de aviație exploziv brizantă de 50 kg și un proiectil exploziv, calibrul 152 mm.


Muniția a fost ridicată, transportată și distrusă în poligonul de la Fântânele”, au declarat reprezentanții ISU Arad”, au transmis reprezentanții ISU Arad, potrivit sursei citate anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.