Byron revine cu un concert la Timişoara: „Am venit de multe ori,...

Byron revine cu un concert la Timişoara: „Am venit de multe ori, iar câteodată a fost multă lume, dar am avut parte și de rateuri destule“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa byron revine cu un concert la Timişoara, evenimentul fiind aşteptat de către fanii formaţiei care pregăteşte un nou material discografic.

„Ne-am retras pentru o primă sesiune pentru albumul nou, în Cincșor, la Casa de oaspeți Transilvania, un loc deosebit, deschis de niște oameni foarte faini. Am înregistrat trei piese noi, iar pe una o vom lansa la începutul lui martie. Stilul n-aș putea spune că e diferit, noi oricum ne-am jucat cu diverse influențe de-a lungul anilor, în schimb va fi primul material byron scris și gândit de la bun început în română. Celelalte trei apărute în limba noastră până acum, sunt proiecte – unul de coveruri, unul de muzică de film și unul tradus“, ne-a declarat solistul trupei, Dan Byron.

Trupa cântă rock cu influențe diverse, s-a înființat în 2006 și a lansat de atunci șase albume de studio și trei DVD-uri live.


Muzicienii sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori, cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.

Chiar dacă byron a susţinut o serie de concerte în Timişoara care s-a bucurat de un succes deosebit, solistul formaţiei recunoaşte că, de-a lungul anilor, au avut parte şi de câteva rateuri.

„Nu cred că am reușit să ne facem o bază de fani așa de solidă în Timișoara. E drept că am venit de multe ori, iar câteodată a fost multă lume, dar am avut parte și de rateuri destule. Însă asta se întâmplă și în alte orașe. Sunt doar câteva locuri în țară în care nu avem surprize aproape niciodată“, ne-a declarat solistul formaţiei.

Concertul formaţiei va avea loc vineri, 23 februarie, de la ora 22.00, la The Note Pub, iar biletele sunt disponibile în avans, la prețul de 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.