Căsătorii de probă la Castelul Corvinilor, într-un peisaj de basm, de Dragobete

Căsătorii de probă la Castelul Corvinilor, într-un peisaj de basm, de Dragobete

0
DISTRIBUIȚI
castelul corvinilor
Foto: Sorin Tipcu

Sărbătoarea iubirii la români este marcată într-un mod inedit la Castelul Corvinilor, una dintre cele mai importante atracții turistice din vestul țării.


Reprezentanții Primăriei Hunedoara anunță că, pentru cel de-al doilea an consecutiv, îndrăgostiții se vor putea căsătorii de probă, de Dragobete, chiar la castelul care pare desprins din povești.

“Vă invităm să sărbătorim împreună Dragobetele! Toți îndrăgostiții sunt așteptați în data de 24 februarie, la Castelul Corvinilor, ca să își demonstreze iubirea printr-un ceremonial special. Prima dată a fost sărbătorit Dragobetele în municipiul de pe Cerna anul trecut, într-o manieră similară. Și anul acesta îi invităm pe tinerii îndrăgostiți (tinerețea fiind o stare de spirit) să se căsătorească de probă, pentru o zi. Și în acest an, ceremonia va fi oficiată de primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu”, transmite Primăria Hunedoara.

Ceremoniile de oficiere a căsătoriilor de probă vor avea loc în capela Castelului Corvinilor, între orele 12.00 – 14.00. Mai multe informații despre acțiunea organizată de Dragobete sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.