Ce spune Nicolae Robu despre posibila intervenție a șefului liberalilor Ludovic Orban...

Ce spune Nicolae Robu despre posibila intervenție a șefului liberalilor Ludovic Orban în conflictul din PNL Timiș

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Conflictul dintre șeful PNL Timiș Nicolae Robu și primarii rebeli din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, Petru Roman din Deta și Alin Nica de la Dudeștii Noi a escaladat acum două zile, atunci când mai mulți aleși locali ai PNL au transmis, printr-un comunicat de presă, că nu vor mai lua parte la ședințele Biroului Politic Județean al PNL Timiș până când conducerea filialei nu renunță la atitudinea sinucigasă.


În același timp, deputatul liberal de Timiș Ben-Oni Ardelean a afirmat, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că în medierea conflictului s-ar putea implica chiar președintele partidului, Ludovic Orban. Nicolae Robu a făcut apel la colegialitate, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la PNL Timiș. „Nu m-a contactat, evident că președintele partidului are prerogativele statutare pe care le are și normal că poate să intervină tot statutar, nicidecum altfel. Eu nu vreau să vorbesc despre colegi, sunt colegi cei care despre care spuneți că au un conflict cu mine. Eu nu sunt în conflict cu nimeni, ei sunt, dar eu respect statutul și nu spun nimic despre nimeni câtă vreme suntem colegi”, a declarat Nicolae Robu.

Liberalii acuzau că mai mulți membri al PNL  Sânnicolau Mare au fost trași pe linie moartă după ce au avut conflicte cu liderul PNL Timiș, Nicolae Robu. Conflictul intern durează de mai bine de un an, însă aplanarea lui pare să fie o misiune imposibilă atât pentru Nicolae Robu, cât și pentru Biroul Permanent Județean Timiș. Robu a declarat în repetate rânduri că BPJ ar fi vrut să îi excludă pe primarii conflictuali, însă că el s-a opus încercând să medieze o înțelegere amiabilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.