Chef cu manele în centrul Timișoarei, la Liceul „Lenau”. Au fost chemați...

Chef cu manele în centrul Timișoarei, la Liceul „Lenau”. Au fost chemați polițiștii locali VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

Au răsunat manelele, aseară, chiar în centrul Timișoarei. Muzica a fost dată la volum maxim nu la vreo casă deținută de persoane de etnie romă, ci într-o clasă a uneia dintre cele mai bune școli din județul Timiș. Este vorba de Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”, unde, ieri, a avut loc un bal mascat, în clădirea de pe str. Gheorghe Lazăr, care găzduiește clasele de liceu.

Doar că la finalul evenimentului, elevii care au organizat balul mascat, însărcinați de profesori să facă curățenie, s-au gândit să continue petrecerea, rămași singuri în unitatea de învățământ.


Astfel, liceenii s-au distrat pe ritmuri de manele aproximativ o oră, muzica răsunând în centrul Timișoarei.

Enervați de zgomotul produs, unii locatari au sunat la 112, iar doi polițiști locali s-au deplasat la unitatea de învățământ.

Elena Wolf, directorul Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timișoara, ne-a declarat că, luni, elevii care s-au distrat pe ritmuri de manele vor fi chemați la discuții, urmând să se ia măsuri.

„Ieri am avut bal mascat pentru clasele V-VIII. Eu, la ora 20.30, am plecat, se terminase deja și au rămas copiii de liceu, organizatorii evenimentului, de fapt, să facă curățenie. Și, făcând curățenie, se pare că au avut exces de zel ca să meargă și curățenia mai repede și au dat drumul la muzică. Am înțeles că a fost și poliția să-i potolească, O să vedem luni ce facem, vom lua măsuri. Dacă facem prostii, trebuie să suportăm și consecințele. La ora 21.50 a plecat toată lumea”, a afirmat Elena Wolf.

5 COMENTARII

  1. Bine ca le-au luat cladirea celor de la Mincu! Locuitorii din zona pietei 700 sunt mai obisnuiti cu manelele si au unde sa faca party-uri beizadelele din Lenau!!!

  2. Asta in alte locații e obisnuintă. Viata de zi cu zi, adica noapte de noapte. Cam sensibili locatarii din partea aia. Ia să traverseze Unirii si sa vada cum e cu adevarat greu sa dormi nopti la rand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.